ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Cityconsults op Vakantiebeurs
Cityconsults op Vakantiebeurs
Beurzen

Cityconsults op Vakantiebeurs

  1. 6 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Reisgidsenmerk time to momo (voorheen 100% stedengidsen) organiseert van donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018 cityconsults op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit “spreekuur” kunnen beursbezoekers persoonlijke tips van locals uit diverse Europese steden ontvangen. Bovendien krijgen ze er een reisdagboek gratis bij, zodat ze direct alle tips kunnen noteren.

Persoonlijk citytripadvies

Alle time to momo locals hebben een passie voor de stad waar ze wonen en een neus voor leukste adressen. Opent er een nieuw koffietentje? Zij weten het als eerste. Is er een gaaf festival in de stad? Zij zijn erbij. Voor time to momo maken ze toffe routes waarin ze reizigers langs de leukste restaurants, de hipste shopadressen en de must-see highlights leiden. Maar iedere reiziger heeft natuurlijk zo zijn eigen wensen wanneer hij op stedentrip gaat. Om deze reden organiseert time to momo cityconsults, op de Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen aanschuiven voor een persoonlijk citytripadvies van de locals, zodat ze straks het beste uit hun stedentrip kunnen halen. De time to momo cityconsults vinden plaats van donderdag 11 januari tot en met zondag 14 januari 2018 in hal 7 op het Urban Terras. Beursbezoekers kunnen zich van tevoren inschrijven of ter plekke aanmelden. VOL=VOL! De cityconsults zijn gratis, de locals spreken Nederlands of Vlaams en geven maximaal 10 minuten een consult.

Meer time to momo

Naast het bijwonen van cityconsults kan de beursbezoeker de time to momo reisgidsen ook kopen. Iedere bezoeker krijgt € 4,- korting op een time to momo stedengids naar keuze. Daarnaast geeft directeur René Bego op dinsdag 9 januari 2018 een presentatie over hoe relevante content opmerkelijk hoge conversie realiseert. De presentatie is van 15:00 t/m 16:00 uur in locatie Quest.

mo’media
time to momo wordt uitgegeven door mo’media: een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij die niets liever doet dan kwalitatieve uitgaven maken op het gebied van reizen en vrije tijd. De uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend, vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Zo helpen ze reizigers hun weekend of vakantie onvergetelijk te maken.

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Europese Beurzen 2012

Maand Datum Beurs Plaats Jan. 06.01.2012 – 08.01.2012 Chemnitzer Reisemarkt Chemnitz (D) 06.01.2012 – 08.01.2012 TOURISMA & Caravaning Magdeburg (D)...

  1. 12 december 2011, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS