Cinch de ultieme pop-up tent

Tent

Je kent ze wel. De pop-up tentjes. Je gooit ze in de lucht, ze vallen op de grond en ze staan. Nu is er een ultieme uitvoering, de Cinch pop-up tent. Compleet met LED verlichting, zonne-energie veel plek en, met wat geluk, vouw je hem zo weer in je rugzak. 

De Cinch pop-up tent is binnen de minuut weer opgevouwen

Want natuurlijk is dat de grap die bij deze tentjes hoort. De lol van de mede-campinggasten als de tent weer opgevouwen moet worden. Het verhaal van de makers van de Cinch pop-up tent begon zo’n twee jaar terug. Toen kwam, ook via Kickstarter, hun eerste pop-up tent op de markt. Het bleek een succes. De reacties over deze eerste versie zijn dermate positief dat een vervolg niet uit kon blijven. Cinch, the next generation. Gebruikerservaringen van het eerste model zijn meegenomen in het ontwerp van de opvolger. Deze is o.a. een warmte-reflecterend, haalt stroom uit zonne-energie, biedt 75% meer plek dan zijn voorganger en, je krijgt het zwart-op-wit, hij zit binnen de minuut weer in zijn verpakking.
Cinch pop-up tent
Heb je nou net een pop-up tent nodig en wil je niet wachten? Kijk dan even hier.
Nieuwsgierig naar de Cinch pop-up tent? Bekijk de filmpjes en kijk op Kickstarter. Enthousiast geworden? Je kunt er natuurlijk altijd een investering aan wagen.
 
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!