Chesapeake Light Craft Teardrop Camper

Caravans

Teardrops noemen ze dit type caravan, naar hun vorm. Ze zijn klein en erg licht van gewicht. Ze zijn echter mede daardoor multi-inzetbaar en betaalbaar. En je komt er bijna overal mee waar het mooi is. Zo ook met de Chesapeake.

Chesapeake heeft ruimte voor twee

Okee, de naam is een flinke mond vol voor zo’n kleine caravan. Daarom noemen ze hem kortweg CLC, al dan niet gevolgd door de term Teardrop Camper. De bouwers zijn begonnen met kayaks, kano’s, roeiboten en zeilboten. Kijk je naar de houten opbouw van de caravan, dan is dat er ook goed aan af te zien. Het is een soort houten kajuitje op wielen. De maat ervan is net iets groter dan de matras die erin ligt. Toch doet het binnen niet benauwd aan. Er is ruimte voor twee en genoeg ventilatie. Er is 12 volt aan boord om je mobieltje mee op te laden, een ventilatortje te laten draaien of om een muziekje op te zetten.
Chesapeake
Aan de achterkant doe je een klep open en je staat in de keuken. Althans, als je die als optie hebt gekozen. Standaard zit hij er namelijk niet in. Lekker buiten koken is zo gek nog niet, door de klep hou je het ook bij regen droog. Er is ook genoeg ruimte om spullen op te bergen.  Je hangt dit kleintje achter elke auto en hij kan overal mee naar toe. Naar de camping, de picknick, het buurtfeest. You name it.
Chesapeake onderweg
De prijzen beginnen vanaf zo’n 1995 dollar, momenteel zo’n 1913 euro. Wil je meer weten. kijk dan op onderstaande site.
www.clcboats.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant