Chausson 627 GA jubileummodel

Chausson viert 40e verjaardag

Campers

Chausson valt onder de vlag van Trigano VDL. Dat is de huidige Europese marktleider op het gebied van campers en caravans. De Franse camperbouwer viert zijn 40e verjaardag.

Chausson heeft compleet aanbod

Het aanbod aan campers is ruim. Van buscamper via halfintegraal tot integraalmodel. Campers met een lengte van tussen de 5 en 7,5 meter. De naam Chausson staat al 40 jaar lang voor innovatie. Elk seizoen hebben ze wel weer een verrassing. Ze komen steevast met iets wat bij de andere bouwers nog niet is bedacht. Van kinderkamer met een stapelhefbed achterin tot aan een deur aan elke kant voor de opbouw. Daarmee hebben ze niet alleen succes bij het publiek, getuige de vele designprijzen die het merk mocht ontvangen.

European Innovation Award

Zo won het model Titanium 640 de European Innovation Award in het seizoen 2019. Chausson zette met dat model de beste indeling in de markt. Bij een lengte van slechts 6,99 meter is er een maximum aan wooncomfort gecreëerd. Alles aan dit model is ruim bemeten. Van het hefbed met een lengte van 1,60 meter via de kledingkast tot aan de badkamer. En natuurlijk passen de fietsen gemakkelijk in de garage. De zithoek is van het type ‘smartlounge’. Twee banken tegenover elkaar die snel om te bouwen zijn tot zitplaatsen (met gordel) in rijrichting.

Chausson
Interieur van Premium 640

627 GA als jubileummodel

Ter ere van de 40e verjaardag van Chausson komt er een jubileummodel uit. De populaire halfintegraal 627GA is hiervoor als basis gebruikt (interieurfoto hieronder). Hij heeft enkele bedden en is 7 meter lang. Hij staat op de Ford Transit. Standaard heeft hij Bi-Xenon led-dagrijverlichting. De nieuwe 125 kW / 170 pk sterke 6d temp motor, een zestrapsautomaat, metallic lak met de mooie naam ‘Diffused Silver’ én de uitrustingspakketten Vip en Premium. Het voordeel voor de klant op deze ruim uitgeruste camper bedraagt 7050 euro.

Chausson 627 GA interieur

Naar de site van Chausson.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant