Chausson Titanium 758 EB

Campers

Het begint traditie te worden bij Chausson en Challenger. Een actiemodel met een bijzondere indeling aan het begin van het jaar. De nieuwe halfintegraal Titanium 758 EB – zustermodel van de Challenger Graphite Edition 358 EB – laat weinig te wensen over.

Premium-uitvoering

Titanium, Graphite, Premium; het klinkt allemaal heel mooi. En dat is het ook. Donker en licht in het hout, grijze en crèmekleurige bekleding en led-verlichting in strips die indirect voor sfeerlicht zorgen. De douche kleurt zelfs blauw. Achterin een queensbed van 1,90 bij 1,60 meter groot. En dat is écht groot. De benodigde ruimte ontstaat onder andere door de naar beneden smal toelopende kasten tegen de achterwand. Het bed kun je 30 centimeter laten zakken. Dan heb je minder ruimte in de garage eronder, maar het in- en uitstappen gaat dan wel gemakkelijker. Boven de zitgroep – met plek voor vijf personen – bevindt zich het hefbed. Elektrisch te bedienen natuurlijk.
Chausson 758 EB interieur

Transit als basis 758 EB

Basisvoertuig voor dit model is de Ford Transit met voorwielaandrijving. Standaard heb je een zestraps-automaat gekoppeld aan een diesel met 170 pk. Dat mag je comfortabel noemen. Airbags, ESP, tempomat, achteruitrijcamera, airco en een verwarmde voorruit zitten er ook allemaal op. De opbouw is houtvrij en van GFK rondom. Chausson geeft een dichtheidsgarantie van zeven jaar. In de opbouw een deur met raam en centrale vergrendeling en ramen van Seitz met dubbel glas. Twee grote panoramavensters in het dak zorgen voor een mooi zicht en veel daglicht. Chausson rust dit model uit met extra’s ter waarde van zo’n 12.000 euro.
Er blijft – gezien de uitrusting van de Titanium 758 EB – weinig te wensen over. De Chausson Titanium 758 EB is verkrijgbaar vanaf € 67.000,-.
www.chausson-motorhomes.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant