ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Challenger Mageo 170 is lekker kort
Challenger Mageo 170 is lekker kort
Campers

Challenger Mageo 170 is lekker kort

  1. 15 maart 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

De halfintegraal Mageo 170 is met 5,96 meter de kortste camper die Challenger in de showroom heeft staan. Helemaal achterin zien we een ruime badkamer compleet met toilet en douche. Daarachter is over de hele breedte een ruime kledingkast geplaatst.

Keus uit Transit of Ducato

De Mageo 170 is er, zoals we dat van Challenger gewend zijn, met de Fiat Ducato of de Ford Transit als basisvoertuig. Die laatste is drie centimeter langer. Boven de L-vormige zithoek met losse bank, waar je desgewenst een bed van kunt maken, hangt het hefbed. De tafel staat in het midden en is elektrisch te verstellen. Het interieur is licht door het gebruik van wit en aardkleuren. Hert panoramaraam in het dak is standaard. De keuken is voorzien van een driepits gasstel en een koelkast met 142 liter inhoud.

Challenger Mageo 170

Als je voor de Transit kiest krijg je zeven jaar dichtheidsgarantie van Challenger en Ford geeft nog eens vijf jaar garantie. Wil je meer luxe, dan kun je kiezen voor het zogenaamde Premiumpakket. Daar zit o.a. een achteruitrijcamera en sfeerverlichting in het keukenraam in. Het pakket kost 3500 euro. De Mageo 170 is er vanaf net geen 60.000 euro.

www.challenger-motorhomes.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS