ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Challenger Genesis/Mageo 391 weer anders
Challenger Genesis/Mageo 391 weer anders
Campers

Challenger Genesis/Mageo 391 weer anders

  1. 14 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Challenger, het campermerk dat iedere keer weer iets heeft dat de anderen nog niet hebben. Zoals aan elke kant een deur in het woongedeelte. De nieuwe Genesis/Mageo 391 doet daar vier  losse stoelen en een ruime garage en een lounge-zithoek bij.

Mageo 391 weer anders dan de anderen

We lieten hem al eerder zien. De camper met vier deuren, twee van de cabine en twee in het woongedeelte. Het idee sloeg aan. Er komt nu een tweede variant op dit thema. De nieuwe indeling krijgt achterin de gecombineerde kastruimte met garage die we ook bij andere modellen al zagen. Op de plek waar bij de 291 de kast stond staat bij de 391 een rondzit. Het geheel krijgt daardoor een loungesfeer.

mageo 391 zithoek

De voor dit model kenmerkende tweede deur in het woongedeelte zien we natuurlijk terug in de nieuwe 391. Achter de cabinestoelen twee losse stoelen in het woongedeelte. Alsof je onderweg bent in een personenauto. Aangekomen op de plek van bestemming zet je er de tafel tussen en heb je een zithoek voor vier. Boven deze zitgroep hangt het elektrische hefbed. Achterin een tweede hefbed. In het midden van de camper de keuken met aan de andere kant de grote koelkast en de badkamer met douche.

Mageo 391 zithoek achter

De 391 heeft daarmee twee zitgroepen en twee tweepersoonsbedden in de aanbieding. Daar komt de garage voor de fietsen nog bij. Dat allemaal op een lengte van 7,46 meter. Vier comfortabele zitplaatsen, vier deuren. Geen ander merk heeft het zo. Challenger, dat onder de Trigano-groep valt, zal hiervoor zeker liefhebbers weten te vinden. De Mageo 391 heedft de Fiat Ducato als basis en is er vanaf een kleine 70.000 euro.

www.chausson-motorhomes.com

mageo 391 keuken

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS