ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Challenger Genesis 396 met Duobed
Challenger Genesis 396 met Duobed
Campers

Challenger Genesis 396 met Duobed

  1. 23 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Challenger komt in de nieuwe Genesis 396 wederom met een primeur. Een stapelbed, helemaal achterin, dat als hefbed boven een kleine zithoek hangt. Overdag extra zithoek, ’s nachts een stapelbed. Het Duobed.

Duobed is primeur

Genesis 396 DuobedBij Challenger lukt het ze steeds weer iets te bedenken wat de concurrentie nog niet heeft bedacht. Een stapelbed dat als elektrisch hefbed onder het plafond verdwijnt. De Genesis 396 heeft het. Overdag hebben de kinderen achterin hun eigen zithoekje. Overigens kunnen volwassenen er ook gewoon zitten. Ga je slapen dan druk je op de knop en komt het stapelbed omlaag. Dat kan in twee standen. Eén bed laten zakken of alletwee. Voordelen: de ruimte achterin blijft voor andere dingen te gebruiken, het bed neemt niet de hele dag plek in beslag. De ruimte is door een schuifdeur bij de badkamer te trekken waardoor je een hele grote omkleedruimte ervan kunt maken. Bij dit alles is er geen compromis gedaan naar de bagageruimte in de garage.

Genesis 396 ook voor grote gezinnen

De halfintegraal Genesis 396 is daarmee lekker flexibel als het op ruimte aankomt. Ook voorin kun je door het elektrische hefbed boven de L-vormige zithoek met langsbank alle kanten op. De zithoek is geschikt voor vijf personen en je kunt er ook een bed van maken. De langsbank is om te bouwen tot vijfde zitplaats met gordel. Hierdoor kunnen ook de grotere gezinnen zonder problemen met deze camper op pad. De koelkast heeft een inhoud van 175 liter en de badkamer heeft een separate douche. De 7,49 meter lange Genesis 396 heeft de Transit als basis. Hij is er vanaf zo’n € 62.000,-.

genesis 396 zithoek

www.euramobil

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS