C'go up hefbedcaravan voor gezinnen

Caravans

De nieuwe C’go up van Dethleffs is dankzij het hefbed boven de zithoek een perfecte gezinscaravan. Hij heeft maximaal zeven slaapplaatsen en is toch compact. Er komen twee uitvoeringen: de 465 en 525 KR. Ze zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

C'go up 2019 DethleffsAankoppelen en wegrijden

Dethleffs wil dat hun caravans altijd klaar zijn om te vertrekken. Aankoppelen en wegwezen. De twee nieuwe C’go up-modellen hebben de C’go als basis. Door het hefbed heb je op een beperkte oppervlakte toch maximaal zeven slaapplaatsen tot je beschikking. De kleinste van de twee nieuwe uitvoeringen is de 465 KR. Hij is 6,83 meter lang en heeft een stahoogte van maar liefst 2,08 meter.
Dit model heeft vier vaste bedden met daarnaast de mogelijkheid om van de zithoek onder het hefbed nog een extra tweepersoonsbed te maken. Voorin zien we twee dwars geplaatste stapelbedden. Deze kunnen tot 80 kilo belast worden en zijn 2,10 meter lang. Het hefbed is 200 bij 145 centimeter. Het technisch toelaatbare gewicht van de caravan is 1500 kilo met een laadvermogen van 220 kilo. Hij is eventueel op te waarderen tot 1700 kilo.
C'go up Dethleffs 525 KR

C’go up in twee uitvoeringen

De 525 KR is met een lengte van 7,57 meter een maatje groter. Hij heeft zeven slaapplaatsen. Het onderste stapelbed kan omhoog tijdens het rijden, waardoor er veel bergruimte ontstaat. Het gedeelte met stapelbedden voor de kinderen is af te scheiden. Zo hebben de kids een eigen kamer compleet met eigen zithoek in de caravan. Het maximale gewicht is 1600 kilo, te verhogen tot 1800 kilo. In het tweede geval is het laadvermogen 420 kilo. Beide C’go up-indelingen staan op één as, zijn 230 centimeter breed en 271 centimeter hoog. Het frisse en moderne design is standaard.
525 C'go up Dethleffs 2019
www.dethleffs.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant