ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Nieuwe Centurion bij Concorde
Nieuwe Centurion bij Concorde
Campers

Nieuwe Centurion bij Concorde

  1. 4 augustus 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Hij heeft alles wat er is op gebied van innovatie en comfort. Hij is tot 12 meter lang. En zet qua design de nieuwe toon bij Concorde. Het vernieuwde vlaggenschip Centurion kent drie indelingen.

Nieuw Design

Het design is nieuw. Het zal in de toekomst bij alle modellen geïntroduceerd gaan worden. Het nieuwe gezicht van Concorde zou je kunnen zeggen. Verder zien we stoelen van Pullmann, de bijrijdersstoel is zelfs voorzien van uitklapbare voetensteun. Een nieuwe Relax-zitgroep die puur op comfort is gemaakt. Elektrisch te verstellen tot aan een compleet horizontale stand. De tafel kan, na het uitschuiven van de slide-out, met hetzelfde aantal centimeters worden verbreed. Zelfs het werkblad in de keuken laat je elektrisch uitschuiven.

Stroomsysteem met 24 volt

Het boordnet op basis van een Can-Bus-systeem is 24 volt. Een betere verbinding tussen alle apparatuur en minder stroomkabels is het gevolg. Alles is te bedienen via het Board Control panel. Of natuurlijk desgewenst via smartphone of tablet. Het licht werkt via de zogenaamde Touch-Dimm functie. Met 337 aH aan boord en een optioneel zonnepaneel heb je geen stroompaal nodig. Desnoods kun je terugvallen op de dieselgenerator van 5000 Watt. De achterkant gaat als een soort garagepoort omhoog. De slide-out is verwarmd en maakt de camper drie meter breed. De extra ruimte komt ten goede aan de keuken en de zithoek.

Centurion basis met ster

De Centurion is er van 18 tot 26 ton en heeft de Mercedes Actross als basis. Deze heeft een 7,7 liter turbodiesel met 299 pk onder de kap. Alle rij-assists die Mercedes in huis heeft zitten er zo’n beetje op. In de dieseltank kun je 390 liter diesel kwijt. Daarnaast zijn er tanks voor 470 liter schoon water, 390 liter afvalwater en dan nog eens een 300 liter zwartwatertank. De Centurion is uitgerust met een nieuwe hybride centrale verwarming. Voor het eerst te zien is hij in hal 14 op de komende Caravan Salon. Bezichtigen alleen mogelijk als er vooraf een afspraak is gemaakt

www.concorde.eu

Centurion

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS