Carthago Liner for two 53 is start van nieuwe serie

Campers

In november kwam het nieuws naar buiten dat Carthago een nieuwe serie ging bouwen onder de naam Liner for Two. Hij is er en het eerste model kreeg de naam 53 mee. Hij is 7,83 meter lang en het begin van een volwaardige nieuwe serie.

De 53 is luxe voor twee

Gemaakt speciaal voor reizende koppels met als basis de chic e-line. Een lounge rondzit achterin en een elektrisch te bedienen luie bank voor de tv. Voorin het hefbed in de vorm van twee ruime enkele bedden in lengterichting. Deels met elkaar verbonden tot groot geheel. De bedden hebben een lengte van 2 meter en 1.95 meter. De bediening is elektrisch. Laat je het naar beneden dan ligt het stabiel op de meubelelementen eronder. De cabine sluit je af met een halfhoge schuifdeur. Dat helpt ook goed tegen de kou. Het bed is voorzien van een uittrekbare trap. Is dat hefbed niet in gebruik kun je voorin ook zitten. Je hebt er een aparte ruimte aan. De onderkant van het hefbed valt mooi weg in het plafond. Afgewerkt met hout, kunstleren bekleding en ingebouwde verlichting geven niet het idee dat je tegen een bedbodem zit aan te kijken

maar vooral gewoon mooi


In het midden van de camper de extra brede keuken met hoge bar richting zithoek als ruimteverdeler. Veel ruimte in onder andere de apothekerskast en een koelkast met een inhoud van 160 liter. Deze is op een prettige hoogte aangebracht. Hier ook het Raumbad. Met aan de ene kant de douchecabine, aan de andere kant het toilet met wastafel. Je maakt er eenvoudig een grote badkamer met plek om je om te kleden van. Kwestie van een paar schuifdeuren sluiten. Meest opvallende in het interieur is natuurlijk de riante lounge-zit. In het midden een tafel op één poot. Liggend televisie kijken kan na een druk op de knop. Tegelijk met het naar buiten schuiven zakt de rugleuning langzaam achterover. Zo ontstaat een zithoek van 270 graden. De 40 inch flatscreen zit verstopt in de wand.

Comfort, dat mag je verwachten. Voor de verwarming zorgt standaard een Alde-vloeistof verwarming. Optioneel aan te vullen met vloerverwarming onder de zitgroep. De 36 centimeter hoge dubbele bodem is geïsoleerd en verwarmd. Hij is van beide kanten van buitenaf te bereiken. Hier zijn ook de watertanks ondergebracht. Handig is de plek van de gasbun. Voor het gemakkelijk verwisselen van je gasflessen. Onder de zitgroep een garage met plaats voor bijvoorbeeld de fietsen. Tot aan een stuurhoogte van 115 centimeter past.

Basis voor de Liner for two is de Ducato met een verlaagd Al-Ko chassis. Maximaal totaalgewicht is 4,5 ton, op te waarderen naar 4,8 ton. Je kunt hem echter ook kopen op een Iveco Daily 50 C chassis. Er komt ook een iets langere versie,de 53 L. Die staat op een Ducato met verlaagd Al-Ko chassis 40 Heavy tandem-as of op een Iveco Daily 65 C. Basisprijs op Fiat Ducato Heavy is € 141.328,65 incl 21 % BTW en BPM.
www.carthago.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant