ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Carthago-City voorjaarsbeurs 10 en 11 maart
Carthago-City voorjaarsbeurs 10 en 11 maart
Nieuws

Carthago-City voorjaarsbeurs 10 en 11 maart

  1. 6 maart 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Carthago en Malibu nodigen iedereen uit voor de voorjaarsbeurs op 10 en 11 maart in Carthago-City. Je kunt er rondleidingen door de fabriek krijgen en tal van reisideeën opdoen. Ook de Liner-for-two, en veel buscampers zijn te bewonderen.

Aftrap in Carthago-City

Ze zijn het voorjaar voor in Carthage-City. Op 10 en 11 maart trappen ze al af. De merken Carthage en Malibu nodigen iedereen uit om naar Aulendorf/Oberschwaben te komen. Je ziet hier alles: van de compacte Van tot de edele topklasse camper. Natuurlijk zijn ook de vier winnaars van de Duitse Reisemobil des Jahres verkiezing te bewonderen. Evenals de vele Malibu-buscampers en de publieksmagneet Liner-for-two.

Deze intregraal zet dankzij de nieuwe innovatieve indeling een nieuwe maatstaf neer voor campers met een rondzit. Een ruimtewonder met een lounge achterin.  Een luie bank voor het tv-kijken, dat zie je niet overal.

Malibu showt zijn nieuwe 2018 integraal- en halfintegraalmodellen. Een volwaardige dubbele bodem en veel design. Wat de Duitsers de ‘Obere Mittelklasse’ noemen. Er is heel wat te kiezen op Van-gebied. De buscampers van Malibu zitten boordevol camper. Je moet het zien.

En heel veel meer

Rondleidingen door de fabriek, een blik achter de coulissen van Carthago-City. Bewonder de combinatie van hightech en handwerk met als resultaat  lichtgewicht campers met een hoge stabiliteit. Een proefrit maken is mogelijk tijdens deze voorjaarsbeurs. Op zoek naar een gebruikte camper? Die staan er ook. Mooie reisdoelen worden gepresenteerd, met of zonder begeleiding. Binnen Europa of naar Noord-Afrika.

Meer info is te vinden op: www.carthago.com.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS