ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Carthago-City voorjaarsbeurs 10 en 11 maart
Carthago-City voorjaarsbeurs 10 en 11 maart
Nieuws

Carthago-City voorjaarsbeurs 10 en 11 maart

 1. 6 maart 2018, 17:00
 2. 0 Reacties

Carthago en Malibu nodigen iedereen uit voor de voorjaarsbeurs op 10 en 11 maart in Carthago-City. Je kunt er rondleidingen door de fabriek krijgen en tal van reisideeën opdoen. Ook de Liner-for-two, en veel buscampers zijn te bewonderen.

Aftrap in Carthago-City

Ze zijn het voorjaar voor in Carthage-City. Op 10 en 11 maart trappen ze al af. De merken Carthage en Malibu nodigen iedereen uit om naar Aulendorf/Oberschwaben te komen. Je ziet hier alles: van de compacte Van tot de edele topklasse camper. Natuurlijk zijn ook de vier winnaars van de Duitse Reisemobil des Jahres verkiezing te bewonderen. Evenals de vele Malibu-buscampers en de publieksmagneet Liner-for-two.

Deze intregraal zet dankzij de nieuwe innovatieve indeling een nieuwe maatstaf neer voor campers met een rondzit. Een ruimtewonder met een lounge achterin.  Een luie bank voor het tv-kijken, dat zie je niet overal.

Malibu showt zijn nieuwe 2018 integraal- en halfintegraalmodellen. Een volwaardige dubbele bodem en veel design. Wat de Duitsers de ‘Obere Mittelklasse’ noemen. Er is heel wat te kiezen op Van-gebied. De buscampers van Malibu zitten boordevol camper. Je moet het zien.

En heel veel meer

Rondleidingen door de fabriek, een blik achter de coulissen van Carthago-City. Bewonder de combinatie van hightech en handwerk met als resultaat  lichtgewicht campers met een hoge stabiliteit. Een proefrit maken is mogelijk tijdens deze voorjaarsbeurs. Op zoek naar een gebruikte camper? Die staan er ook. Mooie reisdoelen worden gepresenteerd, met of zonder begeleiding. Binnen Europa of naar Noord-Afrika.

Meer info is te vinden op: www.carthago.com.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Carthago C-Compactline
Campers

Carthago C-Compactline

Carthago zet de trend om lichtere campers te bouwen voort met de Carthago C-Compactline. We zagen eind vorig jaar de...

 1. 14 juli 2013, 0:00
 2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

Seikel bouwt terreinwaardige Crafter
Nieuws

Seikel bouwt terreinwaardige Crafter

Seikel maakt al jaren bussen van Volkswagen terreinwaardig(er). Dat gebeurt zo goed dat het bedrijf sinds 2003 officieel toeleverancier is op dit gebied. Nu heeft Seikel ook een pakket voor de nieuwe VW Crafter….

 1. 21 maart 2018, 17:00
 2. 0 Reacties
Al-Ko roept kogeltrekpen K50 terug
Nieuws

Al-Ko roept kogeltrekpen K50 terug

Het Duitse Al-Ko Fahrzeugtechnik laat weten dat er een risico is geconstateerd bij de kogeltrekpen K50 (Al-Ko Ref. 1275100). Over het algemeen zit dit onderdeel op auto’s van boven de 3500 kilo. De kogel…

 1. 19 maart 2018, 19:00
 2. 0 Reacties
Campercontact plaatst 25.000ste camperlocatie
Nieuws

Campercontact plaatst 25.000ste camperlocatie

Vanaf vorige week staan er maar liefst 25.000 camperlocaties op de site Campercontact.nl van de NKC. Camperplaats Lindewerra in het gelijknamige dorpje in de Duitse deelstaat Thüringen mocht de slingers ophangen. Steeds verder weg…

 1. 19 maart 2018, 17:00
 2. 0 Reacties
Karsten Tenten UIT de brand
Nieuws Tent

Karsten Tenten UIT de brand

Vrijdag 9 maart gingen showroom en atelier van Karsten Tenten in vlammen op. Veertig jaar pionieren in puin. Maar nog geen twee werkdagen later was Karsten Tenten BV alweer operationeel. De reputatie van het…

 1. 16 maart 2018, 11:00
 2. 0 Reacties