ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Caravelair komt met nieuwe Artica serie
Caravelair komt met nieuwe Artica serie
Caravans

Caravelair komt met nieuwe Artica serie

  1. 9 augustus 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Caravelair gaat lekker op de Nederlandse markt. Populair zijn de Antares en de Antares Style. Voor komend jaar breidt het merk uit met een tweetal caravans genaamd Artica. De Artica 445 en 455 krijgen een verrassend nieuwe body.

Caravelair Artica upgrade van Style

Ook het interieur mag men zien als een “upgrade” van de Style modellen. De eerste indeling, de Artica 445 lijkt sterk op de Allegra 420 en heeft een binnenlengte van 4,50 meter. De caravan heeft aan de voorzijde een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed, achterin de loungezitgroep á la Allegra 420 en in het midden (en dit is uniek) een gescheiden doucheruimte.

De tweede indeling, Artica 455, is een indeling die sprekend lijkt op de Antares Style 455 van afgelopen seizoen, en heeft een ruime rondzit aan de voorzijde, een grote middenkeuken en een in de lengte geplaatst tweepersoonsbed met daarnaast de toiletruimte achterin. De Artica modellen krijgen zijwanden met verzonken Dometic-vensters en zijn voorzien van polyester beplating aan de buitenzijde (ook de bodem) en kuststof constructiemateriaal op vochtgevoelige plaatsen zodat water geen grip meer heeft op de fraaie caravan.

Nieuw interieur

De Antares en Antares Style krijgen een nieuwe kleurstelling in het interieur, d.w.z. een nieuwe houtsoort, nieuwe contrastkleur op de meubelzijwanden, nieuw vloerzeil en nieuwe tafel- en werkbladen. Kortom: een geheel nieuw interieur. De kinderkamerindelingen blijven qua kleurstelling ongewijzigd. De Style 420 indeling wordt ook leverbaar in de Antares serie. Het interieur van de Allegra serie blijft, los van detailveranderingen, gelijk aan 2017.

Caravelair 2018

De Antares vormt de basis van het geheel, is leverbaar in 5 indelingen en is standaard uitgerust met strak front en een sportieve achterbumper. Standaard zaken als een kachel, combicassettes, een 85 liter koelkast, vaste watertank van 50 liter, een elektrisch cassette toilet, comfortabele matrassen of de vaste bedden en een polyester dak ontbreken uiteraard niet.
Voor een gering bedrag is deze serie nog uit te breiden met het Pack Travel, dat daar dan schokbrekers, een AKS 3004 stabilisator en een groot serviceluik van 100 x 40 cm. aan toevoegt.

Antares Style met meer luxe

Wil men meer comfort, dan kan men kiezen voor de Antares Style die te leveren is in 5 uitvoeringen. De Style-uitrusting omvat polyester zijwanden (dus een complete polyester body), stoffering en opmaak als in de duurdere Artica, flexibele spotjes onder de bovenkastjes boven de dinette, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank, een controlepaneel voor binnen- en buitentemperatuur en niveau watertank en een 5 liter warmwaterboiler. De Artica biedt daar bovenop weer een prachtig gevormd in- en exterieur in twee indelingen. De meest luxe serie van 2018 is de Allegra serie, bestaande uit 3 indelingen.

De basisserie van Caravelair, de Antares is leverbaar vanaf € 12.750,-. De Antares Style begint bij € 14.850,-. De Artica kost € 18.190,-. De daarop volgende Allegra serie is geprijsd vanaf € 19.390,-. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken. Caravelair geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

www.caravelair.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Caravans NIEUWS