caravanrace

Caravanrace terug op Zandvoort

Caravans

De Caravanrace is terug. Op Circuit Zandvoort tijdens Pinksteren. Dankzij Red Bull, Max Verstappen, Daniel Ricciardo én BOVAG. Beide F1 piloten fungeren als jury en moeten 14 teams beoordelen. Het spektakel is onderdeel van de Jumbo Racedagen.

Aanmelden kan nog

Weet je het nog? De Dafjes in de achteruitrijrace en de Caravanrace op het circuit van Zandvoort? Met André van Duin die commentaar gaf vanuit een hokje dat natuurlijk omver gereden werd.  Mooi was die tijd. Nu is de Caravanrace terug. Red Bull Racing en BOVAG doen het samen op 20 en 21 mei. Het begon met een promotievideo waarin Max Verstappen en Daniel Ricciardo in Aston Martins met caravan over een circuit raasden. Wereldwijd werd er hartelijk gelachen om de beelden. Dat inspireerde Red Bull Nederland om dit oer-Hollandse fenomeen naar Nederland te halen. Via www.redbull.nl/caravanrace kun je je aanmelden om aan deze race mee te doen. Dat kan nog tot 8 mei.

Caravanrace

Creativiteit bepalend voor startpositie

De 14 caravans die meeracen plus  de 2 caravans voor Verstappen en Ricciardo worden belangeloos geleverd door leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. De BOVAG levert ook een bijdrage in de levering en het klaarmaken van de 14 trekauto’s. Op zondag 20 mei rijden de Red Bull-coureurs met hun Aston Martins plus caravan door de Zandvoortse duinen, waarna zij de deelnemende teams gaan jureren op creativiteit. Met verf en spuitbussen moeten ze ervoor zorgen dat hun caravan het meest opvalt. De beoordeling hiervan is bepalend voor de startpositie van de race op maandag 21 mei.

Caravan race

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant