Campooz luifel

Caravanluifel van Campooz

Accessoires

Vouwwagenproducent Campooz verbreedt haar assortiment. Het Drentse bedrijf introduceert een stoere caravanluifel. De Trekking luifel van de vouwwagens heeft model gestaan.

Luifel met ronde vormen en strakke lijnen

De luifel is bijzonder. Hij is er in maar liefst zeven verschillende maten en uit te breiden met zijwanden. Die zijn universeel voor links en rechts. Je klikt ze eenvoudig aan het frame. Standaard is dat frame van staal. Optioneel is het frame ook in aluminium en carbon verkrijgbaar. De luifel is binnenkort te koop bij alle kampeer- en caravanspeciaalzaken. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 9 tot en met 13 oktober in Utrecht is de Campooz caravanluifel voor het eerst te bewonderen.

Campooz
Campooz: de nieuwe trekking luifel voor caravans

Lustrum

In 2020 viert Campooz haar eerste lustrum. Het merk met de avontuurlijke uitstraling heeft een stormachtige groei doorgemaakt. De eigenwijze marktbenadering zorgde soms voor flink wat opschudding.

Recent is Campooz verhuisd. Op de nieuwe locatie in Assen is ruimte om de groeiambitie waar te maken. “Wij hebben een passie voor kamperen. Met oog voor kwaliteit en design. Dat willen wij graag delen met kampeerders. Na vouwwagens is het nu de beurt aan caravans. Wat daarna komt, houden we nog even onder de pet,” aldus Raoul Veldink, een van de drie eigenaren van de onderneming.

Meer informatie op campooz.com en via social media.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant