ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Caravaning Hamburg 2019
Caravaning Hamburg 2019
Beurzen

Caravaning Hamburg 2019

  1. 3 januari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Voor de kampeerliefhebber begint het jaar goed met de Vakantiebeurs in Utrecht, de CMT in Stuttgart en de Caravana in Leeuwarden. Van 6 tot 10 februari is er nog een kampeerbeurs: de Caravaning Hamburg. Hiervoor moet je vanaf Utrecht wel zo’n 445 kilometer uittrekken. 

Vier hallen vol

Op de Caravaning Hamburg vind je caravans, campers, tenten en accessoires. Voor 2019 heeft de beurs er een hal bijgekregen. Helemaal vol met campers, VW-bussen en zelfbouwspullen. Ook op het buitenterrein is het nodige moois te zien. Alles bij elkaar vullen ze er 30.000 vierkante meter mee. Ook staan er verschillende campings en aanbieders van georganiseerde reizen met camper of caravan. In hal 4 is er speciaal aandacht voor de beginnende kampeerder onder de naam ‘Einstieg-forum’. Daar krijg je onder meer antwoord op de vraag welk campermodel het beste bij je past. In hal 1 zijn alle kampeeraccessoires te vinden.

Overnachten is mogelijk op de parkeerplaats naast ingang West. Van hieruit is de stad lopend te bezoeken. Er zijn dertig plekken beschikbaar. Reserveren kan via www.caravaninghamburg.de. Stroom is op verzoek beschikbaar. Water, toilet en douche zijn aanwezig. Lozen is niet mogelijk. Prijs per nacht is 30 euro. Blijf je alle zes de nachten, dan ben je 160 euro kwijt. Betaling à contant.

Caravaning Hamburg, van 6 tot 10 februari 2019. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Toegangskaartje online 10 euro, aan de kassa 12 euro.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS