ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Caravana 2018 pakt uit
Caravana 2018 pakt uit
Beurzen

Caravana 2018 pakt uit

  1. 5 januari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Van donderdag 18 t/m dinsdag 23 januari 2018 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Ontdek de wereld met Caravana!

Alles voor je kampeervakantie!

Variëteit en gezelligheid zijn kernwoorden die gebruikt worden om de Caravana te omschrijven. Werkelijk alles voor jouw ultieme kampeervakantie vind je op de Caravana 2018. Van caravan tot vouwwagen en van kampeerservies tot de mooiste vakantiebestemmingen. Een bezoek aan de Caravana mag niet ontbreken voor een ieder die goed voorbereid op pad wenst te gaan.

Viva Hollandia!

Naast het Europa plein zal er tijdens de Caravana 2018 nog een grensoverschrijdend plein gecreëerd worden. Waan jezelf toerist in eigen land op het Viva Hollandia plein, bezoek de leukste Campings van Hollandse bodem en geniet van een hapje en drankje.

Kampeerauto van het jaar verkiezing

Voor het elfde jaar op rij houdt de NKC de verkiezing Kampeerauto van het jaar. De Kampeerauto van het jaar 2017 zal wederom een echte publieksprijs worden. Er kan worden gestemd op drie categorieën: bus, integraal en half integraal. Ook is er, net als afgelopen jaar, per categorie een winnaar. Vanaf oktober kan er al op de site van de NKC gestemd worden op de genomineerde campers. De prijsuitreiking vindt plaats op 18 januari tijdens de Caravana 2018.

Caravana 2018
Noviteiten & primeurs

De Caravana brengt jaarlijks de nieuwste snufjes en kampeermiddelen naar buiten. Ook dit jaar staat de beurs weer vol met nieuwigheidjes. Zo brengt Haffkamp Holidays het luxe campermerk ‘Morelo’ voor het eerst naar de Caravana en brengt UdoCamp de nieuwste vouwcaravan ‘ICamp’ als primeur naar de beurs. Ook de designwedstrijd is terug van weggeweest. Alle bezoekers van de Caravana kunnen stemmen op ‘het kampeermiddel van de toekomst’. En de winnaar? Misschien zien we die over 10 jaar wel op de camping staan.

Naar de site van Caravana.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS