ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home StarterWelt 2017 – Entdecke Camping und Caravaning
StarterWelt 2017 – Entdecke Camping und Caravaning
Nieuws

StarterWelt 2017 – Entdecke Camping und Caravaning

  1. 11 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

De Caravan Salon in Düsseldorf (26 augustus tot en met 3 september 2017, vakbezoekers en pers op 25 augustus) wordt door steeds meer mensen bezocht die zich voor het eerst in de vakantievorm caravaning verdiepen en niet eerder op de salon zijn geweest.

StarterWelt 2017 in hal 18

Op ’s werelds grootste beurs voor de mobiele vrijetijd kunnen zij een enorm aanbod van verschillende typen voertuigen, uiteenlopende indelingen en technische toebehoren verwachten. Voor al deze nieuwkomers is de neutrale en producent-onafhankelijke ‘StarterWelt – Entdecke Camping und Caravaning’ een goed uitgangspunt. Hier kunnen ze zich door experts uitgebreid laten informeren en belangrijke basiskennis voor het nemen van de juiste aankoopbeslissing opdoen.
De StarterWelt bevindt zich in de tijdelijke hal 18, centraal op het buitenterrein, en is daardoor optimaal verbonden met alle andere hallen.

Feedback vorig jaar meegenomen

Op deze speciale tentoonstelling zijn vanzelfsprekend alle bezoekers welkom die meer informatie willen vergaren over het rijden met een camper of caravan-combinatie, of over technische specificaties snufjes. Bij de verschillende themawerelden krijgen beginnende maar ook geroutineerde caravaning-fans interessante feiten en wetenswaardigheden rondom de mobiele vrije tijd. “We hebben ons de feedback van de bezoekers van de afgelopen jaren ter harte genomen, en de StarterWelt nog meer geoptimaliseerd. De service zal over de gehele linie worden verbeterd en het individuele advies uitgebreid. Bovendien wordt het aanbod dat op alle leeftijdscategorieën is afgestemd met nieuwe interactieve en multimediale items aangevuld,” zegt Stefan Koschke, projectleider van Caravan Salon.

Voor vragen en advies

Zo wordt onder meer bij de verschillende tentoongestelde typen campers en caravans de functies en de bediening van de boordtechniek op duidelijke wijze gepresenteerd. Experts geven praktijktips en aanbevelingen voor reisroutes, equipment, voertuigtechniek of de juiste keuze van campingstaplaatsen en staan ook voor concrete vragen en individueel advies ter beschikking.
Op het podium houden brancheprofessionals ook dit jaar voordrachten over de meest uiteenlopende thema’s rondom de mobiele vrije tijd.

www.caravan-salon.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS