Caravan Salon 2019

Caravan Salon Düsseldorf 2019 komt eraan

Beurzen

Het is en blijft ’s werelds grootste beurs rondom kamperen: de Caravan Salon in Düsseldorf. Tien dagen lang zijn hier premières, wereldnoviteiten en innovaties te zien. Alle merken, soorten, groottes en prijsklassen. Dit jaar van 31 augustus tot en met 8 september.

Alles is te zien

In de Messe staan meer dan zeshonderd aanbieders op een oppervlakte van 214.000 vierkante meter. Alles wat er momenteel te koop is, kun je er zien. Ook alles wat nog niet op de markt is trouwens, want de branche gunt de bezoeker een blik in de toekomst. Het is voor zowel bezoeker als aanbieder hét event van het jaar. Er staan ruim 130 camper- en caravanmerken met meer dan 2100 voertuigen. Van de mini-caravan met bed en keukentje voor de kleine beurs tot aan de meest luxe reismobielen op wielen met alles erop en eraan. Naast alle kampeermiddelen met en zonder wielen zijn er dertien hallen vol accessoires, bestemmingen, campings en camperplaatsen.

Activiteiten op het buitenterrein

Op het buitenterrein is de hal voor de beginnende kampeerder te vinden: de StartersWelt. Ook wordt op het buitenterrein voor het eerst de speciale tentoonstelling ‘Caravaning Sports’ opgezet. Voor de sportieve vakantie op vier wielen. De versmelting van caravaning, sport en vrije tijd. “Nergens anders is de productkeuze groter dan op de Caravan Salon. Hier vindt iedere geïnteresseerde het bij hem of haar passende vrijetijdsvoertuig,” zegt Daniel Onggowinarso, directeur van de Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD). Door de al jaren toenemende vraag komen er steeds meer nieuwe merken bij. Gevestigde merken breiden hun aanbod uit. De keus voor de klant is elk jaar groter.
2019 Caravan Salon

Dagje uit voor het hele gezin

Düsseldorf Caravan Salon 2019Naast de Traumtouren-Kino in hal 7.1 zijn er voor de jeugd tal van activiteiten op het buitenterrein, zoals het E-Bike-Parcours. Met je eigen camper of caravan kun je terecht op de grote parkeerplaats P1 ten noorden van het beursterrein. Daar zijn meer dan 3.500 staplaatsen met en zonder voorzieningen. Vroegtijdig reserveren is wel nodig. Er worden in het Caravan Center van Messe Düsseldorf tussen de 60.000 en 70.000 overnachtingen ingepland. Parallel vindt tijdens het tweede beursweekend – van 6 tot en met 8 september – ook dit jaar in hal 6 TourNatur plaats. Op deze beurs rondom outdoor-activiteiten kan je terecht voor wandelbestemmingen, uitrusting en vakkundig advies.
Caravan Salon Düsseldorf  2019 is van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Een online dagkaart kost voor volwassenen 15 euro, een dagkaart aan de kassa kost 18 euro; scholieren, studenten en Club-leden betalen online 11 euro en voor een ticket aan de kassa 15 euro. Voor kinderen (6 tot 12 jaar) kost een online ticket 6 euro en een ticket aan de kassa 7 euro. Alle tickets die online worden aangeschaft, geven op naam twee dagen toegang tot de beurs. Actuele informatie en noviteiten zijn te vinden op www.caravan-salon.de.
Caravan Salon Düsseldorf

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant