Caravan Salon 2020

Caravan Salon 2020 kan toch doorgaan

Nieuws

De Caravan Salon 2020 gaat toch door. Het verlengde verbod op grote evenementen geldt niet voor deze beurs. Want het is mogelijk de geldende hygiëne- en infectiemaatregelen in acht te nemen.

Caravan Salon 2020: 4-13 september

Omdat het ook lukt om contacten te traceren, voldoet de Caravan Salon 2020 aan alle gestelde voorwaarden. De Messe Düsseldorf en de Duitse branchevereniging CIVD melden dit vandaag in een persbericht. Beurzen worden om voorgaande redenen niet tot grote evenementen gerekend, aldus Stefan Koske, directeur van de Caravan Salon. Daarmee komt er een eind aan de gisteren onstane onzekerheid.

Concreet wil dit zeggen dat alle bezoekers worden geregistreerd. Kaartjes zijn om die reden alleen online verkrijgbaar. Daar komt de verplichting tot het dragen van een mondmasker bij. Natuurlijk is het ook hier noodzakelijk om afstand te houden. Dat geldt ook voor regelmatig handen wassen en desinfecteren. Daarnaast moet de beursorganisatie het maximaal toegestane aantal bezoekers in de gaten houden. Regels en maatregelen die voor de bezoekers van de beurs niet nieuw zijn. Ze weten al vele weken niet anders.

Caravan Salon 2020

De beurs – die een week later begint – doet er alles aan om de veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een beurs met veel passie en know how. Ook dit jaar zal de Caravan Salon hét trefpunt voor de gehele branche zijn.

Naar de site van de Caravan Salon.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!