Farfalla camper

Farfalla camper heeft nieuwe uitvoering van de uitklapbare caravan

Caravans

Farfalla camper is bekend van de gesloten aanhangwagen die je op de plaats van bestemming uitklapt waardoor je een caravan hebt. Tot voor kort was deze verkrijgbaar zonder sanitair, maar daar is verandering in gekomen. Er is nu ook een uitvoering van de uitklapbare caravan mét toilet en wastafel: de Farfalla camper LS.

Farfalla camper LS: Long & Sanitair

De Farfalla camper doet zijn naam eer aan. Farfalla is immers de Italiaanse naam voor vlinder, en net als het insect tonen de caravans hun schoonheid pas als ze hun ‘vleugels’ hebben uitgeklapt. Over de vraag of de Farfalla een uitklapbare caravan mag worden genoemd valt te twisten, maar feit is dat het voor menigeen een prima kampeermiddel is. Zeker nu er een uitvoering is met toilet en wastafel.

Farfalla camper LS met wastafel en toilet.
Handen wassen is makkelijk in de Farfalla camper LS, want de uitvoering heeft een wastafel.

De Farfalla camper LS is 50 cm langer dan de standaardmodellen version2 en version4. Beide zijn in de LS-uitvoering verkrijgbaar. Die halve meter aan extra ruimte wordt in de LS gebruikt voor een wastafel met 12V-pomp en een toilet. Een gordijn zorgt voor de nodige privacy op het kleine kamertje.

Uitklapbare caravan met zonnedek

De Farfalla camper LS is naar wens aan te passen. Zo kun je zelfs lekker zonnen bovenop de uitklapbare caravan. Het dak is verstevigd, zodat er twee personen tegelijk op kunnen zitten of liggen. Privacy én een mooi uitzicht gegarandeerd. Geef je niks om een zonnedek, maar wil je extra slaapplaatsen creëeren, dan is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een daktent.

Farfalla camper LS zonnedek
Je hebt privacy én een weids uitzicht op het zonnedek.

Twee vliegen in één klap sla je als je de tafel en krukken van de Farfalla camper inwisselt voor zitkisten en een tafelblad. Of je lekker zit durven we niet te zeggen, maar praktisch en ruimtebesparend is het in ieder geval wel.

Daktent Farfalla camper LS
Met een daktent creëer je tot maximaal zes slaapplaatsen.

De keuze is sowieso reuze, want je kunt naar wens dimbare 12 volt led-verlichting, een kogelkopbevestiging op de dissel voor bevestiging van een fietsenrek, en een panoramaraam laten installeren. Mag het allemaal wel wat hipper? Kies dan voor een leuke folie voor de buitenkant van de aanhanger.

Uitklapbare caravan Farfalla camper Version4 LS

Farfalla camper LS in cijfers

De LS is dus 50 cm langer dan de standaarduitvoering en komt nu op een binnenmaat van 3,05 x 1,42 x 1,53 meter. De voertuiglengte inclusief dissel bedraagt 4,43 meter. De Farfalla camper LS is 2,11 meter hoog en 1,92 breed. Het leeggewicht van de uitklapbare caravan bedraagt circa 600 kilogram (version4). Zonder uitbreidingen betaal je 17.750 euro voor de Farfalla camper LS. Meer weten over prijzen, maten en mogelijkheden? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!