Caravan exoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Exoten kcj 2019

Op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs mag je zeker het Exoten-plein niet missen. Daar zie je een aantal wel heel erg bijzondere caravans bij elkaar.

Exoten die je moet zien

We schreven er hier al eerder over. In Utrecht kun je hem in het echt gaan bewonderen. De Caravanboat. Voor mensen die niet kiezen kunnen. Je hangt hem aan de trekhaak. Okee, daar heb je dan wel een speciaal gebouwde trailer voor nodig. Maar je kunt er net zo makkelijk een rondje mee gaan varen door de binnen- en kustwateren. Meer zien? Kijk dan op deze site.

Ook de bijzondere Beauer 3x kon je bij ons al zien. Een kleine compacte caravan die op de camping uitschuift tot drie keer (3 x) zijn breedte. Hij is internationaal gepatenteerd en bestaat uit drie modules. Deze kunnen in en uit elkaar schuiven. Dat is binnen de 60 seconden gepiept. In Utrecht zie je hem in het echt.

KCJ is eindeloos ontdekken

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs, van 9 tot en met 13 oktober, is er voor iedereen die houdt van het buitenleven. Met bijna 60.000 m2 kampeermiddelen is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht de grootste beurs in Nederland die volledig in het teken staat van kamperen. Nu online je ticket bestellen en het kost slechts 11 euro.

Naar de site van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant