Eriba Nova Delight

Eriba Nova Delight: rijk uitgerust, scherp geprijsd

Caravans

De Eriba Nova Delight is een speciale uitvoering van de Nova L. Een rijk uitgeruste caravan om vrolijk van te worden. Met veel comfort en een prima isolatie. Het klantvoordeel loopt op tot 3205 euro.

Eriba Nova Delight is een plaatje

Natuurlijk is er het hoge comfort en de rijke uitrusting. En niet te vergeten: de zeer scherpe prijs. Maar de Eriba Nova Delight is ook nog eens een plaatje om te zien. We zien een gladde buitenbeplating in de kleur Cristal Silver. Met daarop een mooie designbestickering. De lichtmetalen velgen staan daar prima bij. Evenals de kunststof disselafdekking. Het is simpelweg een plaatje om te zien. Het comfortabele interieur trekt deze lijn moeiteloos door. Comfortbekleding in de zithoek, met bekledingsstof Pico. Een hordeur en vloerverwarming. Dankzij die laatste is de Delight ook een prima reisgezel in de koudere maanden van het jaar. Daar helpt ook de prima isolatiewaarde van de PUAL-opbouwwijze aan mee.

Eriba Nova Delight exterieur

De Eriba Nova Delight heeft een laag eigen gewicht van 960 kilo. Hij is te beladen tot maximaal 1500 kilo. Gevolg is een zeer ruim laadvermogen van 540 kilo. Dat is heel wat vakantiebagage. De caravan is compact en wendbaar. Hij heeft een aerodynamische vorm. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt ook voor een laag brandstofverbruik. Er zijn drie slaapplaatsen beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is dat een Frans bed of een tweepersoonsbed in de lengte. Van de zithoek is nog een derde slaapplaats te maken.

Eriba Nova Delight zithoek

Een hele waslijst aan extra’s

We lopen nog even langs alle extra’s. De vloerverwarming en de speciale bekleding van de zithoek. Een hordeur en stabiele uitdraaisteunen. De 1500 kilo as en de speciale bestickering. Verder de lichtmetalen velgen en de disselafdekking. En tenslotte de gladde zijwanden in de kleur Cristal Silver. Eriba geeft een mooie korting op deze lijst met extra’s. Afhankelijk van de gekozen uitvoering – de Eriba Nova Delight is er als 442 en 465 – krijgt de klant een voordeel van respectievelijk 3005 en 3205 euro. Beide modellen staan in de showroom voor 29.990 euro.

Eriba Nova Delight Frans bed

De 442 heeft achterin een tweepersoonsbed in de lengte. Dit bed over de volle breedte van de caravan heeft vooraan de bekende V-vorm. Hierdoor is het gemakkelijk in- en uitstappen. In het midden de keuken met daar tegenover de badkamer. Voorin de gezellig zithoek. De 465 heeft achterin een Frans bed met daarnaast de badkamer. In het midden de keuken met daar tegenover kastruimte. Voorin de gezellige zithoek. Nieuwsgierig geworden naar dit actiemodel? Ga dan snel naar de dichtsbijzijnde dealer om hem te bewonderen.

Naar de site van Eriba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant