ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Caravan Centrum Peelo Assen Adria dealer
Caravan Centrum Peelo Assen Adria dealer
Branche

Caravan Centrum Peelo Assen Adria dealer

  1. 4 mei 2016, 11:00
  2. 0 Reacties

Adria gaat van seizoen 2017 een mooi jaar maken. Niet alleen komt er een totaal vernieuwde lijn, ook het dealernetwerk wordt uitgebreid met nieuwe gezichten.

Caravan Centrum Peelo: logische stap

In Drenthe zal, terug van weggeweest, het Adria caravandealerschap opnieuw gevoerd gaan worden door Caravan Centrum Peelo in Assen. Geen onbekende in de regio. Dit familiebedrijf bestaat al bijna 40 jaar en heeft haar bakens diverse malen conform de marktsituatie verzet. Zo ook nu weer. Het bedrijf is al jarenlang sterk in gebruikte caravans en met de zeer uitgebreide en veelzijdige winkel worden veel kampeerders getrokken. “Nu ook de markt voor nieuwe caravans sinds lange tijd weer aantrekt, ga je je toch afvragen of dat een volgende stap zou moeten zijn.” Aldus Brugt van der Meulen, directeur/eigenaar. “Begin dit jaar hebben we een nieuw vouwwagenmerk opgenomen in ons assortiment, Campooz. Een lokaal product, aantrekkelijk geprijsd, vakkundig geproduceerd. Om daarnaast dan ook een caravanmerk op te nemen, is voor ons een logische stap. En uitgerekend op dat moment is Adria Benelux bij ons langsgekomen. Zij waren op zoek naar een nieuwe Adria caravandealer in de provincie Drenthe. We raakten met elkaar in gesprek en van het één kwam het ander.” Brugt runt het bedrijf samen met zijn vrouw Aletta en dochter Dineke.

Adria Benelux: “Een echt familiebedrijf waar de passie vanaf straalt. Wij zijn erg blij met deze toevoeging in ons netwerk. Enthousiaste mensen met liefde voor kamperen. Zowel bij de familie als in de werkplaats. Wij zien dan ook uit naar een langdurige succesvolle samenwerking.”

Peelo

De eerste showmodellen 2017 zullen in juli in de showroom te zien zijn. Op de site van het bedrijf valt te lezen dat ze hard aan het werk zijn om de showroom opnieuw in te richten. Daarnaast worden ook de winkel en de website aangepakt. Bij dit alles doet het bedrijf zijn uiterste best om eventuele overlast voor de klant tot een minimum te beperken.

Caravan Centrum Peelo
Zeilmakerstraat 8-10
9403 VA in Assen
tel. 0592-342236
www.peelo-assen.nl.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Branche, Caravan Adria NIEUWS