Caratour 50 years

Caratour 50 Years Limited Edition

Campers

Weinsberg heeft nu een bijzondere uitvoering van de buscamper – Weinsberg spreekt van een CUV– Caratour: de 50 years Limited Edition. Basis is de Caratour 600 MQ.

Caratour Caravaning Utility Vehicle

Bij Weinsberg koop je geen buscamper, maar een CUV, een Caravaning Utility Vehicle. Dat kan al 50 jaar. De eerste had de good old Fiat 238 als basis. Op de afgelopen Caravan Salon stond hij buiten te glimmen naast een nieuwe Ducato. Je ziet dan ook hoeveel groter de buscamper in de loop der jaren is geworden. De 238 was bijvoorbeeld slechts 4,60 meter lang. De nieuwe Caratour Limited is voorzien van de Euro 6d-Temp motor met 140 pk. Hij mag 3500 kilo wegen.

caratour

Populaire indeling

Achterin deze Caratour een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. In het midden het keukenblok en een compacte badkamer. Deze heeft zijn eigen raampje dat nog open kan ook. Voorin de dinette en de draaibare cabinestoelen als zithoek. Om te bouwen tot een eenpersoonsbed. Standaard zit er een Truma iNetbox in. Daardoor kun je de verwarming via je smartphone op afstand bedienen. Ook het BWT-waterfilter zit erop. De opstap onder de schuifdeur is elektrisch.

Extra’s cadeau

Een handmatig te bedienen airco en een tempomat cruise control zijn standaard. Ook zit er een navigatiesysteem met DAB+ radio in. De voorstoelen hebben armleuningen en de bijrijder heeft een airbag, evenals de chauffeur. Behalve 16 inch wielen zien we een logo en afwijkende striping op de ook al bijzondere lakkleur aan de buitenkant. De Caratour 50 Years Limited Edition is 5,99 meter lang en kost af-fabriek 44.750 euro. Dat is exclusief onze bpm. De koper krijgt van Weinsberg een voordeel ter waarde van 9.640 euro (tegenover het zelf moeten betalen van alle gemonteerde extra’s).

Naar de site van Weinsberg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant