CaraOne 390 PUH

CaraOne 390 PUH compact met hefbed

Caravans

Weinsberg introduceerde dit seizoen twee nieuwe modellen in zijn CaraOne-caravanserie. Eerder keken we al naar de 540 EUH. De kleine 390 PUH is net zo interessant.

390 PUH heeft geen vast bed

Een vast bed zoek je in de 390 PUH tevergeefs. Bij binnenkomst zie je als eerste de keuken. Die staat voorin onder het raam. Boven de zithoek hangt een hefbed. De grote koelkast (142 liter inhoud) staat voor het keukenblok tegenover de deur. Loop je rechtdoor, dan bots je er zo tegenaan. Naast de koelkast bevindt zich de kleine badkamer met een wastafel in de hoek en een cassettetoilet. Tegenover de badkamer staat de kledingkast met daaronder de kachel.

Vier slaapplaatsen, extra hoog

Van de zithoek onder het hefbed zijn nog twee extra slaapplaatsen te maken. Dat zijn dus in totaal vier slaapplaatsen op een lengte van 4,02 meter. Een caravan met een hefbed is hoger dan een gewone caravan. Let daar dus op bij het aanschaffen van een voortent. Het scheelt 13 centimeter. En dat is prettig voor langere mensen. Die profiteren van de stahoogte van 2,09 meter in deze 390 PUH .

390 PUH

Update voor hele serie

Ook dit model deelt mee in de update die de hele serie kreeg. We zien een nieuwe tekening op de buitenkant, 17 inch aluminium velgen en mooie achterlichten. De deur is van het type Premium en ook de matrassen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De CaraOne 390 PUH heeft een maximaal gewicht van 1200 tot eventueel 1500 kilo en kost rond de 15.000 euro.

Naar de site van Weinsberg.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant