Europa Edition

Carado Van als supercomplete Europa Edition

Campers

De smalle Carado Van halfintegraal is nu ook verkrijgbaar als actiemodel: de Europa Edition. De V 132 en V 337 hebben in deze speciale uitvoering – anders dan het standaardmodel – de Jumper van Citroën als basis.

Europa Edition heeft alles

Instapmerk Carado valt onder de Erwin Hymer Group. De Europa Edition is niet alleen een lekker compacte camper. Het is een opvallende en zeer complete halfintegraal. De Citroën verstopt 140 pk onder de kap. Opvallen doet hij door de lichtmetalen velgen en de grijskleurige cabine. Het interieur is uitgevoerd in een combinatie van stof en leer. De bovenkasten zijn voorzien van chique witte kastkleppen.

Carado

Looks en comfort

De bumper is in kleur uitgevoerd. De grill is verchroomd. Maar er is niet alleen gelet op de looks. Ook het comfort kreeg aandacht. De cruise control is inbegrepen evenals een airbag aan de bijrijderskant, led-dagrijverlichting en een bandendrukcontrolesysteem. Daar komt bij een multimediasysteem met navigatie en achteruitrijcamera. Ook airco op de motor is standaard.

Europa Edition interieur

De Europa Edition is er in twee indelingen. Bij de V 132 staat het bed dwars achterin. Hij is met 5,95 lekker kort. De V 337 is met 6,65 meter een slag langer. Die extra ruimte komt o.a. ten goede aan de enkele bedden. De prijs voor de V 132 is 59.990 euro. De V 337 komt hier uit op 62.990 euro. Tot augustus zijn beide modellen. beperkt leverbaar, daarna volop.

V 337 bed

Naar de site van Carado.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant