Carado T 338 2020

Carado T/I 338, compact met enkele bedden

Campers

Uitbreiding bij Carado met een integraal en een halfintegraal: de T 338 en de I 338. Respectievelijk 6,96 en 6,98 meter lang. Door een laag gehouden gewicht hebben ze een behoorlijk laadvermogen. De campers hebben enkele bedden in combinatie met een hefbed.

Enkele bedden en hefbed

Beide campers hebben enkele bedden achterin. De integraal (I 338) heeft daarnaast een hefbed boven de draaibare cabinestoelen. Voor de halfintegraal is dit optioneel. Verder stopt Carado de meest gevraagde indelingselementen er af-fabriek in. Een hoekkeuken, een grote koelkast en dito kledingkast. Deze kast is bewust slechts halfhoog zodat je door de hele camper kunt kijken. Dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. En je kunt er ook nog eens fijn je koffiezetter of waterkoker kwijt.
Carado T 338 bed

Alles past er in

Door een andere plaatsing van de meubels passen alle onderdelen er – ondanks de compacte maatvoering – toch gewoon in. Zo zien we bij de ingang een element met kapstok, spiegel en indirecte verlichting. Langs de rugleuning van de zithoek lopen led-strips. Er is een centrale unit van waaruit je alles in de camper kunt checken en instellen. Ook handig is het usb-stopcontact  bij de zithoek.
Carado T 338 zithoek/keuken 2020
www.carado.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant