Carado T 338

Carado T 338 NKC halfintegraal van het Jaar

Campers

Het publiek heeft gesproken: de NKC Kampeerauto van het Jaar is bekend. In de categorie halfintegraal won de T 338 van Carado. Wat hem bijzonder maakt en waarom het een terechte winnaar is, lees je hier.

T 338 wint publieksverkiezing

De verkiezing van de NKC Kampeerauto van het Jaar is een publieksverkiezing. In drie categorieën – buscamper, integraal en halfintegraal – zijn elk drie campers genomineerd. Het publiek bepaalt vervolgens welke camper wint. Dit jaar brachten zo’n vijfduizend camperliefhebbers hun stem uit. Bij de halfintegralen won de Carado T 338. De conclusie: veel camper voor je geld.

Carado T 338
Je kunt er ook een breed tweepersoonsbed van maken.

Populaire indeling vol extra’s

De Carado T 338 heeft veel mee. Om te beginnen is de halfintegraal in ons land de meest populaire campersoort. Daar komt bij dat de indelingen met enkele bedden het meest populair zijn in ons land. In combinatie met de meest populaire extra’s, die standaard zijn toegevoegd, maakt dit de T 338 tot winnaar.

T 338

Volop de ruimte

Carado is een volle dochter van Hymer. Made in Germany dus. Dat zie je terug in de degelijkheid en kwaliteit. De in juni vorig jaar geïntroduceerde 338 is er als halfintegraal en als integraal. Basis is in beide gevallen de Fiat Ducato met de nieuwe Euro 6d temp motor. Geen problemen met de milieuzones. Het interieur is licht en ruimtelijk. Dat je van voor tot helemaal achter kunt kijken, draagt daar zeker aan bij. Ondanks zijn lengte van 6,96 meter is alles in de 338 ruim. Van koelkast tot kledingkast.

Carado T 338 zithoek

De enkele bedden achterin staan hoog. Dat heeft als voordeel dat de eronder gelegen garage ook al ruim is. Handig voor de fietsen. Toch stap je dankzij de trap met twee tredes gemakkelijk het bed in en uit. De keuken telt drie pitten en heeft voldoende ruimte voor alle kookspullen. Dankzij het optionele hefbed voorin kun je met z’n vieren op pad. Meer lezen en zien over de Carado T 338? Lees dan zeker het februarinummer van het Campingtrend Magazine. Dat valt morgen bij abonnees op de digitale deurmat. Of kijk op onderstaande site. En natuurlijk hebben we een eigen video.

Naar de site van Carado.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant