Carado actie

Carado geeft multimedia/navigatie cadeau

Campers

Wie een camper van Carado koopt is al slim bezig. Made in Germany voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Tot eind juni krijg je op alle voorraadmodellen ook nog eens een multimedia-navigatiesysteem ter waarde van 2250 euro cadeau.

Dat is slim

Met een camper van Carado koop je een tijdloos design. Een camper die technisch betrouwbaar is vol doordachte functies. Of je nu kiest voor een integraal, een halfintegraal, een alkoof of een buscamper. Carado heeft daarbij tot eind juni een mooie actie. Koop je een camper uit de voorraad van de dealer, dan krijg je een multimediasysteem compleet met navigatie én achteruitrijcamera cadeau. Bespaar je zomaar nog eens 2250 euro. Die kun je dan lekker uitgeven als je deze zomer onderweg bent in je eigen Carado-camper.
Carado actiw 2019

Op naar de dealer

De actie is geldig op alle voorraadmodellen die bij alle dealers (zeven stuks) in Nederland staan. Je gaat naar de dealer en kiest de camper en indeling die je wilt hebben. Heeft jouw dealer hem niet op voorraad, dan staat hij vast bij een andere dealer. De keuze is reuze en helemaal aan jou. Met zeven dealers in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt. Wacht echter niet te lang, de actie loopt tot eind juni.
www.carado.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant