Canondale Mavaro Neo

Canondale Mavaro Neo is e-bike met radar

Accessoires

Van de nieuwe Mavaro Neo e-bike komen zes uitvoeringen op de markt. De duurste van de zes is uitgerust met een automatische traploze versnelling. Echt bijzonder is de radar voor achteropkomend verkeer.

Mavaro Neo heeft ogen in de rug

Laten we beginnen met een nadeel: deze fiets valt in het duurdere segment. De Mavaro Neo 5 heeft namelijk een vanafprijs van 3755 euro. En wil je het topmodel – de Neo 1 – dan zit je op 6000 euro. De prijs groeit mee met de gebruikte uitrusting. Zo heeft het ene model een aandrijving met ketting. Het andere model heeft een onderhoudsarme tandwielaandrijving. Het topmodel schakelt daarbij ook nog eens volledig automatisch.

Mavaro Neo

Het topmodel – de Mavaro Neo 1 – is bovendien uitgerust met de Varia Radar Tail Light 510 fietsradar van Garmin. Dit systeem is verborgen in het achterlicht en moet aanrijdingen voorkomen. Het waarschuwt achteropkomend verkeer met licht- en geluidssignalen. Het heeft een bereik van 140 meter. Ook de gebruikte motoren verschillen per model. Het zijn allemaal middenmotoren van Bosch. Ze lopen uiteen van 500 Wh tot 625 Wh. De actieradius van deze e-bike hangt af van de gekozen stand. In de ecostand zijn ze goed voor ongeveer 120 kilometer.

Naar de site van Canondale.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant