Campwerk

Campwerk: primeurs op de KCJ

Tent

Campwerk is op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) te vinden in de hallen 9 en 11. Ze hebben verschillende primeurs in de aanbieding. Gaat dat zien.

Campwerk toont daktent iKamper Skycamp 2.0

Het Koreaanse daktentenmerk iKamper mag zich een van de meest innovatieve daktentaanbieders van dit moment noemen. Campwerk introduceerde dit merk vorig jaar in de Benelux. Nieuw was dit jaar de X-Cover. Een ander model is de Skycamp. Door zijn ingenieuze klapsysteem is het de grootste hardcover daktent die er is. Hij heeft plek voor het hele gezin. De Skycamp 2.0 is voor het eerst te zien in Utrecht in hal 11. De Skycamp 2.0 is ook bij de iKamper-dealers in Nederland en België te bezichtigen. Ga naar www.ikamper.nl voor een dealeroverzicht, prijzen en accessoires.

Campwerk

Outdoor keuken

Een keuken bij je daktent? De AIOKS (All-Inclusive-Outdoor-Kitchen-System) is in Utrecht te zien in hal 11. Tafel, kooktoestel, keukengerei, levensmiddelen en (koude) drankjes vinden hun plaats in deze praktische aluminium kist. Door het compacte ontwerp weegt de AIOKS slechts 10 kilo. Met een breedte / hoogte van 50 centimeter is dit systeem eenvoudig op te bergen in je auto of bus. Hij is er vanaf 489 euro. Niet alleen ideaal op de camping, maar ook voor een picknick of een dagje strand. Ook deze nieuwe outdoor keuken kun je na de beurs bij de dealer bekijken.

KCJ Campingtrend Liveshows

Wil je helemaal niets missen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019? Kijk dan tijdens beursdagen om 19.00 uur naar de Campingtrend Liveshows. Hierin vertellen Jos en Dick William je álles over de grootste kampeerbeurs van Nederland. En natuurlijk krijg je het laatste nieuws op kampeergebied te horen. Wil je de shows live zien? Like dan onze Facebook-pagina, waar de video om 19.00 uur start! Liever later kijken? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Campingtrend. Hier vind je alle Liveshows.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant