Campooz limited edition

Campooz tijdelijk als Limited Edition

Video

Vouwwagenbouwer Campooz viert in 2020 zijn eerste lustrum. Daarom zijn de Lazy Jack en Fat Freddy tijdelijk als Limited Edition verkrijgbaar. Alleen op bestelling en tot uiterlijk 31 januari 2020.

Eerste lustrum is mijlpaal

Campooz begon in 2015. Een jaar later zag de Fat Freddy het levenslicht. Snel daarna was het de beurt aan Lazy Jack. En toen ging het hard: Wild Anna, Lola, Ugly Betty en dit jaar Brave Dave. De familie bleef maar groeien. Onlangs kwam daar nog een stoere caravanluifel bij. De mannen zijn trots op het dealernetwerk in eigen land. Nooit verder weg dan 45 autominuten. Buiten Nederland neemt het aantal verkooppunten gestaag toe. Inmiddels is het merk te koop in Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië en Frankrijk.

Campooz limited edition

Limited Edition als cadeau

Bij een feest hoort een cadeau. Daarom is er nu een Limited Edition van de Fat Freddy en Lazy Jack. Natuurlijk wil je die eerst zien. Dat kan echter niet bij alle dealers. Daarom is het handig om van tevoren even te informeren of de dealer hem heeft. Tot eind januari is hij te bestellen. Je krijgt hem dan in het voorjaar. De tweepersoons Fat Freddy kreeg een nieuw blauw jasje. Stoer met een lief randje. Compleet met het inmiddels legendarische opzetgemak. De Lazy Jack is in de Limited Edition-uitvoering van koninklijke klasse. Van twee naar zes personen en net zo gemakkelijk weer terug. Zonder twijfel de meest flexibele vouwwagen. Heb je interesse in een speciale uitvoering van deze toch al niet gewone modellen? Kijk dan op de site van Campooz.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!