Campocito T6 met badkamer

Campers

Campocito, bouwt campers op basis van de T6 van Volkswagen de Duo. Hij heeft een hoog dak en dat is vooral handig voor de verschuifbare badkamer. Overdag staat hij achterin, ’s Nachts schuift hij tot tegen de bestuurdersstoel.

Campocito Duo in 2 uitvoeringen

Het verhaal hoorden we eerder. Je gaat als ondernemer met pensioen, kunt in het aanbod aan campers niet vinden wat je wilt hebben en maakt het vervolgens zelf. Hans Hartman begon zo Campocito. Uitgangspunt daarbij was dat de basis voor de camper een T6 moest zijn. Deze is 5.3 meter lang en 1.9 meter breed en daarmee prima geschikt om deel te nemen aan het stadsverkeer. Alleen de hoogte van 2.6 meter zorgt ervoor dat een parkeergarage wel een probleem zal zijn.
Campocito
Bijzondere aan deze VW-variant is de natte cel. De binnenruimte is beperkt, vandaar de keus voor een flexibele natte cel. Overdag meer plek om te koken en te zitten, ’s nachts genoeg ruimte voor het grote bed. Door deze oplossing is de gebruikelijke achterbank in de T6 verdwenen.  De Duo is, de naam zegt het, voor  twee personen bedacht en heeft voldoende bergruimte onder het bed. Hij is er in twee uitvoeringen. Er is een Classico en een Exclusivo. Verschil is niet de indeling of de uitrusting, maar alleen de techniek en de kleur.
www.campocito.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!