ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Campingtrend Jaaroverzicht 2018 (2)
Campingtrend Jaaroverzicht 2018 (2)
Nieuws

Campingtrend Jaaroverzicht 2018 (2)

  1. 30 december 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Ook wij doen aan terugblikken, wat trok het afgelopen jaar de meeste aandacht bij onze lezers? Welke artikelen scoorden het best? We zetten ze op een rij. En we willen meteen iedereen die onze site bezocht daarvoor bedanken. Het was voor ons, dankzij jullie, wederom een prachtig jaar. Op naar 2019. 

Juli 2018

De Adria pubercaravan, een Adora 673 PK met twee deuren, vonden jullie interessant. Hij kwam er op verzoek van de klant. De caravan heeft aan de voorkant ruimte voor het opgroeiende nageslacht, dat zo meer zelfstandig op vakantie kan. Aan de achterkant de residentie voor de ouders, die zo meer rust krijgen tijdens de welverdiende vakantie. Ook was er opeens weer een nieuw Nederlands caravanmerk. Wij waren samen met jullie enthousiast en gingen een kijkje nemen in het eerste exemplaar van de Lume. Het werd de op één na best bekeken video van dit jaar. Ook onze video over de Pössl 640 SG scoorde prima. Heel erg Amerikaans en helaas niet geschikt voor onze Europese trekhaak was het Hitch Hotel. Toch zagen heel veel mensen het helemaal zitten om zo op vakantie te gaan.

Jaaroverzicht 2018

Augustus 2018

Lukt het De Waard/Vrijbuiter om na het faillissememt een doorstart te maken, is de vraag in augustus. Inmiddels kennen we het antwoord. Wildcamp is de naam van de retro-Ducato die niet toevallig heel veel lijkt op de oude HY bus van Citroën. Hij is er namelijk ter ere van de 70-ste verjaardag van dit icoon. Het meest gelezen artikel deze maand is er voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een boot of een caravan. De Caravanboat slaat behoorlijk in (foto boven artikel). En de video over de Carthago C-tourer 141 LE trok veel kijkers.

Jaaroverzicht 2018

September 2018

We maken de genomineerden voor de Kampeerauto van het Jaar 2019 bekend. Stemmen kan niet meer, donderdag 17 januari horen we op de Caravana wie er heeft gewonnen. Grote en luxe, voor vrijwel iedereen onbetaalbare campers, we lezen er graag over. De Vario Mobil Perfect 1200 doet het deze maand prima. Deze maand ook het nieuws dat de Erwin Hymer Group is verkocht en overgaat in Amerikaanse handen. Dat zal toch even slikken zijn geweest voor onze Oosterburen. De best bekeken video uit de 2de helft van het jaar gaat over onze ervaringen met de nieuwe Tom Tom Go Camper.

Oktober 2018

De Franse tolpoortjes hebben hun langste tijd gehad. Helaas, de Fransen schaffen dan wel de poortjes af, maar niet de tol. Op de openingsdag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs worden de Camper en Caravan van het Jaar bekend gemaakt. Hymer en Fendt gaan er deze keer met de prijzen vandoor. Iedereen die het mooie Brussel wil bezoeken moet vanaf nu vooraf zijn auto of camper laten registreren. Doe je dat niet, dan volgt automatisch een boete.

November 2018

Topper deze maand is het artikel over de veranderde regelgeving voor winterbanden in Duitsland. In datzelfde land spreekt de rechter voor het eerst een dieselverbod uit voor een snelweg. Ook goed gelezen: de tien best verkochte caravanmerken in Duitsland. Hoe leuk kan een cadeau zijn? De VW T1 Lego camper komt weer voorbij en lezers sturen ons spontaan foto’s van het bouwen. Geweldig.

Jaaroverzicht 2018

December 2018

Het Automatic Trailer System zagen we wel zitten. Hetzelfde geldt voor een caravan die zichzelf aankoppelt terwijl wij in de auto blijven zitten. De uitschuifbare BeauEr caravan scoorde weer hoog. De andere Haaks camper en de regels per land als het om winterbanden gaat, waren de andere toppers van deze laatste maand van 2018.

Met heel veel plezier schreven we ook het afgelopen jaar Campingtrend.nl vol met kampeernieuws. We groeien nog steeds en daarvoor willen we jou als onze trouwe lezer bedanken. We zitten vol plannen en ideeën om het allemaal nog beter en mooier te gaan doen. Je gaat het vanzelf merken.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS