De okkernoot

Informatie

Een okkernoot is de Nederlandse naam voor een walnoot. In onze tuin bevinden zich sinds vele jaren 2 grote okkernoot bomen. Zij zijn het begin van onze verdere aanplant van notenbomen, fruitbomen, kruiden en andere eetbare planten.

Natuurcamping

Onze camping ligt direct tegen het bos aan van de Tienraijse en Swolgense Heide. U kunt hier genieten van de stilte en vele mooie wandelingen maken in dit unieke stukje natuur. U zit midden in de natuur en kunt zo weg stappen het bos in.

U wordt ‘s morgens gewekt door vele fluitende en kwetterende vogels. Onder andere de merel, mussen, vinken, Vlaamse gaai, duiven, de koekoek en de specht kunt u hier aantreffen. Maar ook reeën, runderen, paarden, eekhoorns, bevers en de das hebben hier in de omgeving hun thuis.

Voor wandelaars of fotografen is dit natuurgebied een ware eldorado….
Maar ook kunt u hier mountainbiken, met de fiets, auto of motor de oude Maasarm route volgen. U zult versteld staan van de pittoreske en mooie omgeving .Faciliteiten

Op onze camping zijn de staanplaatsen ruim te noemen; 80 – 100 m2. Voor elke staanplaats is er een stopcontact aanwezig. En de wifi is gratis.

Tevens vind u vanaf 2019 nieuwe toiletten en douches in een nieuw opgetrokken gebouw. Tevens kunt u hier afwassen. Bij het kantoortje (winkeltje) kunt u terecht voor een wasje draaien maar ook voor een drankje of een borrelhapje. Bij slecht weer kunt u in onze tijdelijke huiskamer vertoeven. Er zijn boeken, spelletjes genoeg en u kunt heerlijk genieten van de rust.

Activiteiten

Op de camping zal er af en toe ook iets georganiseerd. Het zal veelal een activiteit zijn die te maken heeft met de natuur, rust of iets leerzaams.

U kunt dit lezen op het prikbord in het kantoor of in de huiskamer. U bent natuurlijk geheel vrij om wel of niet mee te doen.

Contact

Vlasweg 3
5866AZ SWOLGEN
Nederland

ernst.rens@gmail.com
0031 615600845