ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Campings van het Jaar 2018
Campings van het Jaar 2018
Nieuws

Campings van het Jaar 2018

  1. 11 januari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Gisteravond werden de winnaars bekend gemaakt op de Vakantiebeurs. Drie campings mogen zich Camping van het Jaar 2018 noemen. Yelloh! Village Le Sérignan Plage, Camping De Paal en Camping Resort Sangulí Salou.

Drie winnaars

De ANWB vakjury selecteerde 40 campings. Daar mochten vervolgens de kampeerliefhebbers op stemmen. En dat werd met duizenden gedaan. Uiteindelijk kwam er nog een tweede jury van kampeerspecialisten aan te pas om een definitieve keus te maken. Drie verschillende categorieën en dus drie winnaars. En die zijn…..

Beste ANWB-sterren camping 2018: Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage

“De vakantieganger heeft recht op een heerlijke vakantie en daaraan mogen wij bijdragen”, is het motto van de camping. Drie zwembaden en een Grieks- Romeins wellness-centrum. Privé-sanitair is te huur in het sanitairgebouw. Bovendien wordt aan de jonge én de oudere kampeerders gedacht.

Mooiste camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar 2018: Camping De Paal

Dagenlang zandkastelen en waterbanen. Vooral gezinnen met kleine kinderen zien dat zitten. Iets oudere kinderen doen mee met een vossenjacht of ‘chillen’ de hele dag in het tropische binnenzwembad. Urenlang kan je in het Brabantse land zwerven. Wandelen of fietsend hink-stap-sprong je over de grens met België.

Camping met mooiste huuraccommodaties 2018: Camping Resort Sangulí Salou

Genieten van zon, strand en Middellandse Zee. Vijf  zwembadcomplexen met waterval en jacuzzi vlak bij de boulevard van Salou. Huuraccommodaties in Polinesische stijl, Caribisch, Mediterraan en Afrika. Gewoon in Spanje…

Winnaar van de Kampeer & Caravan Kampioen Innovatie Award van het Jaar 2018 werd Camping de Papillon.

Wij feliciteren de winnaars!

Meer weten, kijk  op deze website.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS