Tristar mini-oven

Campingbroodjes bakken in een mini-oven

Accessoires

’s Ochtends op de camping verse broodjes halen; dat is écht vakantie! Maar wat nu als de camping geen brood verkoopt, je liever iets goedkoper ontbijt of gewoon geen zin hebt om de gang naar het winkeltje te maken? Dan is er een oplossing die al veel kampeerders kennen: de mini-oven. Niet alleen geschikt voor bakken, maar ook voor grillen en toasten.

Verwacht niet dat je grote baksels kwijt kunt in deze Tristar OV-1431. Deze mini-oven is vooral geschikt voor de kleine hapjes. Denk aan twee pistoletjes, een pannini of een pizzabroodje. Een tosti – of zelfs een ovenschoteltje – kan je er ook in bereiden. Het oventje heeft een grillrooster en een bakplaat.

De mini-oven heeft een inhoud van 9 liter. Daar hoort natuurlijk een compacte afmeting bij en dat betekent dat je dit oventje bijna overal kwijt kunt. In de keuken van je kampeermiddel of in de geïmproviseerde buitenkeuken die veel kampeerders hebben. En met zijn vermogen van 800 Watt hoef je niet bang te zijn dat je de campingelektra opblaast. 

Zicht op baksel

De temperatuur is in te stellen met de knop rechtsboven. Hiermee kan je kiezen voor een temperatuur van 100˚ tot 230˚. De timer is instelbaar tot 15 minuten. Dat betekent dat je lekker even buiten kunt kijken naar wat zich op de camping afspeelt. Ben je klaar met het bestuderen van het campingleven? Haal je entertainment dan uit deze oven. Het grote raam biedt namelijk prima zicht op het baksel dat straks op jouw bord ligt. En een tijdje door je ovenraampje staren is best rustgevend. 

Weg met kruimels

Het is niet anders: ook kleine ovens hebben af en toe een schoonmaakbeurt nodig. Nu is dat bij dit exemplaar heel eenvoudig: je klikt de bodem los en schudt de kruimelplaat leeg boven de vuilnisbak.  

Tristar mini-oven
Je maakt de oven eenvoudig schoon.

Is deze Tristar OV-1431 Mini Oven echt iets voor jou? Bestel hem dan voor 38,99 euro via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant