Campingaz Attitude

Campingaz Attitude tafelbarbeque

Accessoires

De Attitude tafelbarbeque is ideaal voor als je weinig ruimte hebt. Ook een klein balkon kun je zo omtoveren tot een buitenkeuken. Hij is er in twee uitvoeringen: de 2100 Ex en 2100 LX.

Attitude is gebruiksvriendelijk en krachtig

Het kookoppervlak van de Attitude bestaat uit een gietijzeren rooster. Daarnaast een om te draaien bakplaat. Beiden kunnen temperaturen van over de 250 graden bereiken. Dit is mogelijk dankzij de Blue Flame branders. Deze hebben – mede door de EvenTempo technologie – een efficiënt en economisch gasverbruik. De warmte wordt vastgehouden door het gegoten aluminium deksel in matzwart. Zo kun je ook grillen.

Attitude

Je zet de Campingaz Attitude aan door een druk op de knop. Vervolgens zie je aan de verlichte knoppen dat hij aan staat. Het kookoppervlak is 2100 vierkante centimeter. Na het koken kunnen alle onderdelen de vaatwasser in. De barbeque is door de handgrepen gemakkelijk te verplaatsen. Hij is zo weer opgeruimd.

Accessoires kiezen

Gevarieerde gerechten op de barbecue? Het Culinary Modular systeem van Campingaz biedt uitkomst. De meeste barbecues uit het Campingaz-assortiment – ook de Attitude – beschikken over een gietijzeren ring. Deze is eenvoudig te vervangen door een van handige barbecue accessoires. Van de nieuwe roasting skillet – foto onder de tekst, prijs 50 euro – tot een paellapan of pizzasteen. Het maakt barbecueën heel veelzijdig. Elke accessoire is apart verkrijgbaar.

PKN_2000035416_01.jpg
De Roasting Skillet, voor een hele kip of apple crumble.

Naar de site van Campingaz.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant