camping van het jaar 2021

De genomineerden voor Camping van het Jaar 2021

Campings

Welke camping mag zich Camping van het Jaar 2021 noemen? Voor deze verkiezing brachten 25.000 mensen hun stem uit. In januari volgt de digitale ontknoping.  

De genomineerden voor Camping van het Jaar 2021

Het kampeerseizoen van 2020 was anders dan andere jaren. Natuurlijk vanwege corona en de oproep om vooral in eigen land vakantie te vieren. De Nederlandse campings hadden daardoor in 2020 een recordaantal aan bezoekers. Dat is terug te zien in het aantal uitgebrachte stemmen. Maar liefst 25.000 kampeerders stemden op hun favoriete camping. De genomineerde campings zijn verdeeld over vier categorieën. Vervolgens zijn er per categorie campings in Nederland en campings over de grens die meedingen. We zetten de kanshebbers op de titel Camping van het Jaar 2021 voor je op een rij.

De beste kleine camping

Een kleine camping heeft minder dan zestig plaatsen en is vaak wat meer in de natuur gelegen. Daardoor zijn de faciliteiten en activiteiten doorgaans beperkt.

Nederland:

camping van het jaar 2021
Camping Hoeve Ons Lust.

Over de grens:

De fijnste gezinscamping

Een camping waar kinderen kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. Kortom, het gezinsvakantiegevoel. Want als de kinderen het naar hun zin hebben…

Nederland:

Over de grens:

De meest gewaardeerde huuraccommodatie

Wat dacht je van slapen in een dubbeldekkertent op palen of een bungalow in Afrikaanse stijl? De keuze is reuze. Want er is heel wat fraais en bijzonders te huur.

Nederland:

campng van het jaar 2021
Verhuuraccommodaties op camping ’t Weergors.

Over de grens:

De mooiste charmecamping

Charmecampings zijn campings met droomplekken. De ligging, uitstraling en gastvrijheid staan op een hoog niveau. Bovendien hebben deze campings zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken.

Nederland:

campig van het jaar 2021
Camping De Drie Provinciën.

Over de grens:

Wie de winnende campings zijn, onthult de ANWB op woensdag 13 januari. Dan is de publieke bekendmaking van de Camping van het Jaar 2021. Deze keer niet tijdens een galadiner op de Vakantiebeurs, maar digitaal. Uiteraard lees je de uitslag tegen die tijd op Campingtrend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant