Lauwersoog

Camping Lauwersoog overgenomen

Campings

De Franse vakantieparkengroep Siblu heeft camping Lauwersoog overgenomen. Het is daarmee het derde vakantiepark van deze groep in ons land.

Siblu gaat investeren in Lauwersoog

Camping Lauwersoog was 28 jaar lang in het bezit van de familie Bos. Sinds 1992 was dat Bos senior. In 2008 nam de huidige eigenaar, Jelle Bos, de camping over. Jelle gaat niet achter de geraniums zitten. Hij behoudt de museum- en jachthavens, Waddenpaviljoen de Voormalige Noorman, de rondvaartschepen en activiteiten en het merk Beleef Lauwersoog. Samen met Siblu wil Bos werken aan de versterking van Lauwersoog als toeristische bestemming.

Win-winsituatie voor camping Lauwersoog

Jelle Bos: “Het is een mooie samenkomst van wensen, belangen en vaardigheden. Ik heb met mijn team de afgelopen 12 jaar het bedrijf enorm uitgebreid. Het is nu tijd voor een professionele partij om het stokje over te nemen. Iedereen houdt zijn baan en de huurders behouden gewoon hun plek, er wordt juist fors geïnvesteerd in een overdekt zwembad en andere faciliteiten. In mijn ogen een win-winsituatie.”

Ook restaurant mee over

Behalve de camping valt ook restaurant Het Booze Wijf onder de overname. Siblu – het bedrijf bestaat al 40 jaar – bezit inmiddels 22 vakantieparken in Frankrijk en Nederland. Het bedrijf is marktleider als verkoper van vakantiechalets op eigen vakantieparken. Ook verzorgen ze de verhuur hiervan.

Naar de site Beleef Lauwersoog.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!