CampSleep en VanSleep

Accessoires

Een systeem waarmee je gemakkelijk en snel van de twee losse cabinestoelen een bed maakt. Op veler verzoek nu ook in een uitvoering voor losse bestuurdersstoel en tweezits-bijrijdersbankje.
Op een gegeven moment zijn de kinderen toe aan hun eigen plekje. Een eigen tentje naast de camper. De ouders vaak ook, maar dat is een ander verhaal. Een eigen tentje is best cool en men kan weer jaren vooruit met de beschikbare ruimte. Alleen is het dan soms nog even haspelen bij een losse overnachting onderweg. Want ga je daarvoor je tentje opzetten? Voor een losse overnachting of als ze nog te klein voor het eigen tentje kan het handig zijn om voor in de cabine een bed te maken. Er is een systeem waarmee dat snel en eenvoudig kan. Het gemaakte bed is daarbij ook nog eens lekker comfortabel. CampSleep is de naam van het systeem voor twee losse cabinestoelen en VanSleep heet de uitvoering als er een tweezits-bijrijdersbankje naast de bestuurdersstoel staat, veelal in bussen.
VanSleep1_CT_InternPers

Voor Camper of Van

Er was veel vraag uit de camperwereld naar een goed en eenvoudig systeem. En dus bedacht men in eerste instantie de CampSleep, het systeem passend op twee losse cabine- stoelen voor in de camper. Al snel kwamen er vragen van mensen die een bus hadden en dus een tweezits-bijrijders bankje naast de bestuurdersstoel. En dus is dat er nu ook. VanSleep past in de meest gangbare cabines, zoals bijvoorbeeld die van de Mercedes Sprinter, de VW T5 en de Ducato (en dus ook alle “Ducato-achtigen”). De matras is met een dikte van 10 cm bij de CampSleep en 12 of 16 cm bij de VanSleep comfortabel, de gebruikte stof is van stevige meubelkwaliteit en heeft een rits en is daarmee wasbaar. Het bed ligt vast door de twee riemen aan het bed vast te haken in de handvaten boven de cabinedeuren. De maat van de matras is 160 x 70/40 cm.
Het totaalgewicht van het CampSleep bed is 7 kilo. Prijs voor de VanSleep is 299 euro, de CampSleep kost 349 euro. Beide uitvoeringen zijn er in diverse kleuren. Het product kan door heel Europa verzonden worden, actuele verzendkosten worden na bestelling kenbaar gemaakt aangezien deze nogal eens veranderen en per land verschillen.
transporterbett.de

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant