camperplaatsen

Camperplaatsen: Vogelwaarde, Nieuwvliet en Oldenzaal

Nieuws

We kunnen weer een aantal nieuwe camperplaatsen bijschrijven. Doen we graag. In Oldenzaal, het Zeeuwse Vogelwaarde en Nieuwvliet deze keer.

Oldenzaal

Toppark ’t Hulsbeek is de naam. Vijftig plekken in Overijssel aan de rand van recreatiepark het Hulsbeek met water, stroom, loosplaats en een sanitairgebouw. Op het recreatiepark zijn diverse eetgelegenheden, een wellness, een skatebaan en recreatieplassen. NKC-leden krijgen korting (drie dagen voor de prijs van twee). Prijs per nacht is 15,90 euro.

Vogelwaarde

Vijf nieuwe plekken in Zeeland – op 4 kilometer van Hulst – mét voorzieningen. Camperplaats Hulst aan de hoeve Konstance. Een hondenwei, visvijvers en de mogelijkheid om een kampvuur te maken. De prijs voor een nacht is 13 euro.

Nieuwvliet

Op Camping Schippers in Nieuwvliet zijn elf plekken aangelegd. Stroom, loosplaats en water. Op de camping zelf zijn alle faciliteiten te vinden. Je staat op zo’n 350 meter van het strand. De plekken zijn 80 vierkante meter groot. Prijs in het laagseizoen 24 euro, in het hoogseizoen 35 euro.

Op onze site staan natuurlijk meer camperplaatsen. Helemaal veel camperplaatsen., maar ook campings, staan er op onze zustersite Camperplaatsen.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant