ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: uitbreiding en draaiende plek in Borger
Camperplaatsen: uitbreiding en draaiende plek in Borger
Nieuws

Camperplaatsen: uitbreiding en draaiende plek in Borger

  1. 11 april 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Een camperplek die meedraait met de zon zagen we het voor het eerst op de Deense Ribe Camping. Nu hebben we er ook een in eigen land, op Camperpark Nuuverstee in Borger.

Van negen naar vijfentwintig plaatsen

Het is een ronde plek met een doorsnee van 8 meter die op twee snelheden kan draaien. De snelle stand is om de camper op de voor jou goede positie te zetten. Met het mooiste uitzicht, of het meeste licht. Met de langzame stand draait je camper mee met de zon. Zo kun je er optimaal van genieten. Het is een ingewikkelde constructie, gemaakt door Zinger Mechanisatie BV. Voor deze bijzondere plek betaal je 10 euro meer dan voor een standaard camperplek. Het was tenslotte een behoorlijk investering.

Tegelijk met de opening van deze bijzondere plek is ook de uitbreiding van Camperpark Nuuverstee in Borger een feit: van negen naar vijfentwintig plaatsen. Boven de kantine is bovendien een hottub en een sauna. Hiermee moet de camperplaats ook als het buiten koud is aantrekkelijk blijven. De sitecode van Camperpark Nuuverstee op Campercontact.com is 15158.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS