Camperplaatsen: Schijndel, Gent (B), Veghel en Tholen

Nieuws

In het Brabantse Schijndel is De Schootse Hoeve geopend. Het Belgische Gent krijgt zijn eigen cp. En ook in Veghel is de camperaar welkom.

Schijndel

Vijftien plaatsen in een kring achter een voormalige boerderij. Er zijn voorzieningen zoals een sanistation, elektriciteit en een toilet- en doucheruimte. Dit is de eerste particuliere camperplaats in deze omgeving. Campercontact.com sitecode 53837. Je staat op 2 kilometer van het centrum voor 15 euro. Er kunnen maximaal 15 campers staan.

Gent (B)

Gent gaat een camperplaats met faciliteiten aanleggen. deze is gepland bij Sporthal Driebeek in Gentbrugge. Vanaf deze locatie ligt het centrum op fietsafstand. Er is plek voor acht campers. Camperaars kunnen zo Gent bezoeken ook als de camping van oktober tot maart gesloten is. De huidige cp op een mix-parking komt na de opening te vervallen.

Veghel

Twee plekken aan de Hoogstraat in Veghel. Het centrum aan de ene kant, de haven aan de andere kant. Camperplaats Veghel is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 56196.

Tholen

De cp was er al, maar is opgeknapt. Grotere plekken en geen kinderkopjes meer. Er is een plek bijgekomen, er is nu plaats voor vijf campers. De camperplaats bij WSV De Kogge staat op Campercontact.com onder sitecode 9604.

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant