camperplaatsen

Camperplaatsen: Rijssen, Deest en Beitrum

Nieuws

Nieuwe camperplaatsen om te ontdekken. Van Rijssen tot Beitrum. Van 1 plek tot 45 plekken. Overnacht aan het Uivermeer of spot flamingo’s.

Rijssen

Camperpark Midas ligt in Overijssel. Het park heeft 45 plaatsen en is sinds een paar weken open. Het natuurgebied bij Rijssen staat bekend als het Hollandse Schwarzwald. Honden zijn welkom op de camperplaats. Niet ver van de camperplaats ligt een groot omheind hondenlosloopgebied. Camperplaats Midas is het gehele jaar geopend. De cp heeft een broodjesservice van een nabijgelegen bakker. Op loopafstand ligt een restaurant. De directe omgeving biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Mountainbikes zijn te huur.

Deest

Deest ligt in Gelderland. De nieuwe camperplaats heet Boerderij ’t Uiversnest. Deze locatie bood al plaats aan een bed & breakfast, een trekkershut en een groepsaccommodatie. Daar komen nu vier plekken voor campers bij. De camperplaats ligt aan het Uivermeer. Behalve wandelen kun je er ook zwemmen. Het dorp Deest ligt op één kilometer. Nijmegen is vlakbij.

Beitrum

Erve Roos is de naam van deze camperplaats. Hij ligt in de driehoek Ruurlo-Eibergen-Groenloo. Zwilbroek ligt op fietsafstand. Rust en weilanden als uitzicht. De cp ligt bij een bedrijf dat campers verhuurt. Kleine reparaties zijn hier eventueel ook uit te voeren. Als je geluk hebt, kun je in het gebied een flamingo spotten. De plekken zijn lekker ruim. De cp is het gehele jaar geopend.

Alle plekken staan op Camperplaatsen.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant