Camperplaatsen: Oud-Alblas, Mariënheem en Hierden

Nieuws

Nieuwe camperplaatsen ontdekken? Dat kan in Oud-Alblas, met plek voor tien campers. In Mariënheem kunnen 24 campers een plek vinden. In Hierden zijn dat er zelfs vijftig.

Oud-Alblas

Op een voormalig veeteeltbedrijf is plek voor tien campers. Onder de naam Vertoeven bij Verhoeven heb je alle voorzieningen tot je beschikking. Het bedrijf heeft zijn stallen omgebouwd tot een camperstalling en een bed & breakfast. Natuurlijk kijk je uit op molens, want Kinderdijk is om de hoek. Per nacht betaal je 17,60 euro.

Mariënheem

Vierentwintig plekken bij een voormalige boerderij in Overijssel. Dat is camperlaats De Heemse Weide. Er is een centraal gebouw waar je binnen kunt zitten en een terras. Stroom, lozen en sanitair is aanwezig. Diverse boerderijwinkels bieden lokale producten aan. Ook aan restaurants in de omgeving geen gebrek. Het centrum van Raalte ligt op 1 kilometer. Deze plek is open sinds 26 juni van dit jaar. Een plek kost 14,30 euro per nacht.

Hierden

Hierden ligt op de Gelderse Veluwe. Camperplaats Doornekamp heeft verharde plaatsen. Ze zijn van elkaar gescheiden door een lage heg. Uiteraard is er in de omgeving heel wat te wandelen en te fietsen. De camperplaats heeft een jeu de boulesbaan en een levensgroot schaakbord. Het toiletgebouw is verwarmd. De plaatselijke bakker brengt op verzoek ’s morgens verse broodjes. Per nacht betaal je 13,50 tot 15 euro (afhankelijk van de periode).

Alle bovengenoemde camperplaatsen staan op Camperplaatsen.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant