camperplaatsen stee

Camperplaatsen: Oldebroek, Lhee, Lettele en Zaamslag

Nieuws

Vreemde tijden, toch nieuwe camperplaatsen. In onder meer Oldebroek en Lhee. Douches en toiletten zijn veelal tot 1 juli gesloten.

Oldebroek

Camperplaats Veluwe Noord ligt in Gelderland en is open. Het sanitair is volgens de richtlijnen van de RIVM vooralsnog gesloten. Er zijn twintig verharde plaatsen. Momenteel is dat aantal teruggebracht naar tien. Zo heeft iedereen de ruimte. De camperplaats ligt aan de rand van de Veluwe in Oldebroek.

Lhee

Camperparc Stee (foto boven artikel tijdens aanleg) is gelegen in het Drentse Lhee. De camperplaats is open. Reserveren is niet mogelijk. Er zijn zestig plekken. De camperplaats ligt aan een doodlopende weg bij Nationaal Park Dwingelderveld en biedt een spa en saunafaciliteiten tegen betaling.

Lettele

Vijftien plekken bij een boerderij aan een bosrand. Te vinden in het Overijsselse Lettele. Een oude schuur bij de boerderij is omgetoverd tot gemeenschappelijke ruimte. Ook de sanitaire ruimte kreeg er een plek compleet met wasmachine.

Zaamslag

In Zeeland is recent camperplaats de Val open gegaan. De camperplaats heeft vijf verharde plaatsen. Ze hebben een schitterend uitzicht op de Westerschelde. Scheepjes kijken maar. Je kunt er ook wandelen met een Alcapa. Honden zijn welkom en er is een maaltijd en broodjesservice. Voor de kinderen genoeg speelruimte. Het zogenaamde campinggedrag – stoeltje, luifeltje – is toegestaan.

Bovenstaande camperplaatsen staan allemaal op Camperplaatsen.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!