camperplaatsen

Camperplaatsen: Nijkerkerveen en Nijkerk

Nieuws

Vier nieuwe camperplekken met uitzicht op koeien en paarden in het Gelderse Nijkerkerveen. Vijf kilometer verderop heeft de camperplaats in Nijkerk zes plekken.

Nijkerkerveen

Vlakbij het Gelderse Nijkerkerveen opende recent een nieuwe camperplaats, waar vier campers kunnen staan. Je kijkt hier uit over de weilanden met paarden en koeien. Camperplaats Stal Hiensch ligt naast een paardenpensionstal. De NKC hielp bij de ontwikkeling van deze nieuwe camperplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Je mag hier maximaal zeven dagen staan voor een prijs van 11 euro per nacht. Dat is exclusief stroom.

Camperplaats Nijkerk

Nog geen vijf kilometer verderop ligt de gemeente Nijkerk. Daar moest de bestaande camperplaats worden verplaatst. Op de nieuwe plek kunnen zes campers staan. Ook is er stroom, een watertappunt en een afvoerput voor afvalwater aanwezig. Nijkerk wil op deze manier het toerisme bevorderen en de camperaars verleiden om langer te blijven staan. De camperplaats in Nijkerk zal na de aanpassingen niet meer gratis zijn. De prijs wordt waarschijnlijk zes euro per nacht. Ook moet je betalen voor stroom.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant