ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: nieuwe plekken in Belgisch Pajottenland
Camperplaatsen: nieuwe plekken in Belgisch Pajottenland
Nieuws

Camperplaatsen: nieuwe plekken in Belgisch Pajottenland

  1. 28 januari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Nieuwe camperplaatsen bij onze Zuiderburen. In de Vlaams-Brabantse streek Pajottenland. In Lennik, Pepingen, Gooik en Roosdaal zijn camperaars binnenkort van harte welkom.

Pajottenland

Pajottenland is een streek in Vlaams-Brabant. Hier liggen de plaatsen Lennik, Herne, Pepingen, Gooik en Roosdaal. De streekvereninging verstrekt € 2.500,- per gemeente voor de aanleg van camperplaatsen. De regelgeving in België is op dit gebied versoepeld. Een camperplaats die gratis is hoeft niet lange voorzieningen te hebben. Dat maakt het eenvoudiger op plekken aan te leggen.

Lennik, vlak onder Anderlecht en links van Brussel, heeft sinds half november vier nieuwe plekken bij sporthal Jo Baetens. Je mag gebruikmaken van de daar aanwezige voorzieningen.Water en lozen aanwezig. Bij de ingang staat een informatiebord. In de buurt ligt kasteel Gaasbeek.

Pajottenland

In Pepingen komen de camperplaatsen op de parkeerplaats van de begraafplaats, vlakbij het centrum. Herne heeft de parkeerplaats van hrt Dominicanerklooster aangewezen als camperlocatie. Deze zal komende zomer klaar zijn. In Gooik komen ze bij het natuureducatief centrum De Paddenbroek. En in Roosdaal tenlsoote willen ze in september volgend jaar klaar zijn met de aanleg.

Meer weten over deze streek? Kijk dan eens op de site van www.toerisme-pajottenland.be

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS