ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Camperplaatsen: nieuwe plekken in Belgisch Pajottenland
Camperplaatsen: nieuwe plekken in Belgisch Pajottenland
Nieuws

Camperplaatsen: nieuwe plekken in Belgisch Pajottenland

  1. 28 januari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Nieuwe camperplaatsen bij onze Zuiderburen. In de Vlaams-Brabantse streek Pajottenland. In Lennik, Pepingen, Gooik en Roosdaal zijn camperaars binnenkort van harte welkom.

Pajottenland

Pajottenland is een streek in Vlaams-Brabant. Hier liggen de plaatsen Lennik, Herne, Pepingen, Gooik en Roosdaal. De streekvereninging verstrekt € 2.500,- per gemeente voor de aanleg van camperplaatsen. De regelgeving in België is op dit gebied versoepeld. Een camperplaats die gratis is hoeft niet lange voorzieningen te hebben. Dat maakt het eenvoudiger op plekken aan te leggen.

Lennik, vlak onder Anderlecht en links van Brussel, heeft sinds half november vier nieuwe plekken bij sporthal Jo Baetens. Je mag gebruikmaken van de daar aanwezige voorzieningen.Water en lozen aanwezig. Bij de ingang staat een informatiebord. In de buurt ligt kasteel Gaasbeek.

Pajottenland

In Pepingen komen de camperplaatsen op de parkeerplaats van de begraafplaats, vlakbij het centrum. Herne heeft de parkeerplaats van hrt Dominicanerklooster aangewezen als camperlocatie. Deze zal komende zomer klaar zijn. In Gooik komen ze bij het natuureducatief centrum De Paddenbroek. En in Roosdaal tenlsoote willen ze in september volgend jaar klaar zijn met de aanleg.

Meer weten over deze streek? Kijk dan eens op de site van www.toerisme-pajottenland.be

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

CP bij Korenmolen de Hoop

We schreven eerder al uitgebreid over de aanleg van 14 camperplaatsen bij Korenmolen De Hoop in ’t Zand, op 8 kilometer van...

  1. 29 april 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Nieuws NIEUWS

NKC workshop app Campercontact
Nieuws

NKC workshop app Campercontact

De app van Campercontact is voor kampeerders bijna onmisbaar. Voor gebruikers die nog niet feilloos weten hoe de app werkt, organiseert de NKC op 17 maart een workshop. Hierna ben je helemaal thuis in…

  1. 20 februari 2018, 17:00
  2. 2 Reacties
Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring
Nieuws

Sky Lodge: avontuurlijke kampeerervaring

Eens iets anders? Het idee: zet een daktent op een paar palen en noem het Sky Lodge. Het resultaat? Een glamping kampeerervaring op twee verdiepingen. Binnenkort te huur op bijvoorbeeld camping De Drenthse Roos….

  1. 16 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties
TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN
Nieuws

TV kijken in het buitenland met Ziggo en KPN

Zowel KPN als Ziggo kondigen aan het zogenaamde geo-blocking bij de online tv-diensten binnenkort af te schaffen. Dit gebeurt in ieder geval vóór 1 mei, als de nieuwe regelgeving in werking treedt. Vanaf dan kunnen we…

  1. 11 februari 2018, 11:00
  2. 3 Reacties